ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κοντά σε ομάδα ο Καπίνο

Κοντά σε ομάδα ο Καπίνο
INTIME SPORTS

Οι πληροφορίες θέλουν τον Στέφανο Καπίνο να βρίσκεται εκ νέου στο εξωτερικό για να συζητήσει με ομάδα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, δεν αποκλείεται αυτή να είναι η Μάιντς.

Στο εξωτερικό προκειμένου να συζητήσει με ομάδα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του φαίνεται ότι βρίσκεται ο Στέφανος Καπίνο. Ο διεθνής γκολκίπερ είχε δεχτεί τις προηγούμενες μέρες πρόσκληση ώστε να δώσει την Παρασκευή το παρών σε καμπ μικρών παιδιών που διοργανώνουν οι Γκέραρντ και Ρότσα.

Σε ένα καμπ όπου μάλιστα πραγματοποιούνται και προπονήσεις γκολκίπερ υπό την επίβλεψη του προπονητή των ακαδημιών του Παναθηναϊκού Βαγγέλη Λάππα. Ο Καπίνο όμως ειδοποίησε πως τελικά δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών όπως αρχικά είχε υποσχεθεί.

Κάτι το οποίο επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που τον θέλουν είτε να ταξιδεύει την Παρασκευή, είτε να βρίσκεται ήδη, στο εξωτερικό προκειμένου να μιλήσει με ομάδα και να έρθει σε συμφωνία.

Η ομάδα δεν έχει γίνει γνωστή, δεν αποκλείεται να είναι και η Μάιντς όπως αναφέραμε σε σχετικό ρεπορτάζ από από χθες, ίσως και η Ρεάλ Σοσιεδάδ. Το δεδομένο είναι πως οι πράσινοι έχουν έρθει σε συμφωνία και έχουν δώσει και σχετική άδεια στον διεθνή ποδοσφαιριστή για να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Όπως ακριβώς είχε γίνει και με την Σπόρτινγκ και όλα δείχνουν ότι οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και αν ο 20χρονος πορτιέρο συμφωνήσει θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ