ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κοντά σε Καρέλη ο Παναθηναϊκός

Κοντά σε Καρέλη ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Προβάρει τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Νίκος Καρέλης καθώς το "τριφύλλι" ξεπερνά τα εμπόδια που υπήρχαν για την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η απόκτηση του Νίκου Καρέλη, καθώς ο Παναθηναϊκός δείχνει να ξεπερνάει τα εμπόδια που υπήρχαν με την Άμκαρ Περμ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Οι Ρώσοι δεν υπολογίζουν τον νεραρό μεσοεπιθετικό, όμως για να τον αποδεσμεύσουν ήθελαν ένα ποσό για να πληρώσουν μέρος από τα τροφεία που οφείλουν στον Εργοτέλη.

Οι "πράσινοι" βρήκαν την "χρυσή τομή" με τους Ρώσους, οπότε ο 21χρονος μεσοεπιθετικός που έχει περάσει ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, αναμένεται την Δευτέρα να λύσει το συμβόλαιο του και στην συνέχεια να φορέσει την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

O Καρέλης είναι στην Ελλάδα και όλο αυτό το διάστημα κάνει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Θα ενταχθεί άμεσα στον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της προσεχούς Κυριακής με τη Λάτσιο στη Λεωφόρο.

Ακολουθούν στόπερ και χαφ

Μόλις οριστικοποιηθεί η απόκτηση του Νίκου Καρέλη από την Άμκαρ, οι ''πράσινοι'' θα κινηθούν για κεντρικό αμυντικό και χαφ, ώστε να καλυφθούν εν μέρει τα κενά στο ρόστερ της ομάδας και να γίνουν πραγματικότητα μερικές από τις επιθυμίες του Γιάννη Αναστασίου.

Εξελίξεις αναμένονται και για τον Ντιαρά, ο οποίος αναμένεται να ενημερώσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού αν αποδέχεται την πρόταση που του έχουν καταθέσει, ώστε να έρθει στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις και στη συνέχεια να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ