ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Κοντά στην Μπρέσια ο Ρινάλντι"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Μπρέσια βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 23χρονου Αργεντινού επιθετικού του Παναθηναϊκού, Λαουτάρο Ρινάλντι, σύμφωνα με τοπικά ιταλικά ΜΜΕ.

Ο Λαουτάρο Ρινάλντι πέρασε και δεν... ακούμπησε από τον Παναθηναϊκό, δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό των "πρασίνων", Μαρίνο Ουζουνίδη, και ο επόμενος σταθμός της καριέρας του βρίσκεται στην Ιταλία σύμφωνα με ΜΜΕ της γειτονικής χώρας.

Ο Αργεντινός φορ αναμένεται να μείνει ελεύθερος από το "τριφύλλι" (δεν έχει εκδικαστεί ακόμη η προσφυγή που έχει καταθέσει, αλλά σε κάθε περίπτωση θεωρείται "ξένο σώμα") και η Μπρέσια έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Σύμφωνα με την "Corriere di Brescia", ο Ρινάλντι αναμένεται να αφιχθεί στην πόλη της Λομβαρδίας τις εναπομείνασες ημέρες του Αυγούστου.

Οι "ροντινέλι" συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Serie B (δεύτερη ιταλική κατηγορία) και στην πρεμιέρα γνώρισαν την εκτός έδρας ήττα από την Αβελίνο. Ο Αργεντινός φόρεσε 16 φορές τη φανέλα του Παναθηναϊκού, χωρίς ωστόσο να παραβιάσει κάποια φορά τις αντίπαλες εστίες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ