ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έφυγε ο πρίγκιπας και ήρθαν οι πρίγκιπες

Έφυγε ο πρίγκιπας και ήρθαν οι πρίγκιπες
Commercial bank of Saudi Arabia

Διαβάστε ποιοι κρύβονται πίσω από την πρόταση για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Τελικά ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ μας τελείωσε πριν καλά καλά αρχίσει, αφού ο Βλάσης Τσάκας όπως άφησε να διαρρεύσει δεν μπόρεσε τελικά να έρθει σε συμφωνία μαζί του μιας και αθέτησε πολλές φορές τις μεταξύ τους συμφωνίες.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως σταμάτησε και το ενδιαφέρον για την πράσινη ΠΑΕ, καθώς ο Βλάσης Τσάκας παρέδωσε φάκελο στον Γιάννη Βαρδινογιάννη που εκτός από τα 15 εκ. ευρώ περιλαμβάνει και πρόσωπα, που αν ισχύει ότι ενδιαφέρονται, έχουν μεγάλη οικονομική υπόσταση.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες λοιπόν στον φάκελο μέσα υπάρχει η εγγυητική των 15 εκ. ευρώ με τις πλάτες γνωστής τράπεζαν από την Σαουδική Αραβία (Commercial bank of Saudi Arabia).

Εκτός από τα 15 εκ. ευρώ όμως η πρόταση περιλαμβάνει και τα 50 εκ. ευρώ που χρειάζονται για να επενδυθούν στην ΠΑΕ και τα οποία "φαίνονται" μέσω της τραπέζης, όπως και την αντικατάσταση του Δημήτρη Γόντικα από τον Θανάση Γιαννακόπουλο έστω και προσωρινά.

Βέβαια η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη θα κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να διαπιστώσει αν όντως η πρόταση και η εγγυητική "στέκουν", αφού πλέον ο Βλάσης Τσάκας δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

Είναι πολλά τα λεφτά...

Τώρα για το ποια πρόσωπα βρίσκονται πίσω από την πρόταση τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο, όμως οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για 3-4 διαφορετικά πρόσωπα που συνδέονται με τον Αμπντούν Αζίζ του οποίου η περιουσία είναι αρκετά μεγάλη και φτάνει με το παραπάνω να καλύψει τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού.

Πρέπει να πούμε πάντως πως καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι μέχρι να έρθει και επίσημα επιβεβαίωση από την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, αφού εδώ και τρεις μήνες πολλά ακούμε και δεν βλέπουμε τίποτα.

"Μόνο εγώ ξέρω τι τράβηξα"!

Ο Βλάσης Τσάκας μίλησε στην SportDay για το... δράμα που πέρασε όλο αυτό το διάστημα με τον Αλ Σαούντ και το γεγονός πως δεν ήταν συνεπής απέναντι του.

"Δυστυχώς Αλ Σαούντ πάπαλα. Δεν άντεχα άλλο. Αυτό το παιδί με απογοήτευσε και απογοήτευσε και τον κύριο Γιάννη (εννοεί τον Βαρδινογιάννη). Εξαντλήθηκε η υπομονή μου γιατί ήταν ασυνεπής σε αυτά που λέγαμε.

Δεν πήγαινε άλλο. Κράτησα όσο μπορούσα την κατάσταση, αλλά τέλος. Μόνο εγώ ξέρω τι τράβηξα τόσον καιρό"!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ