ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κλιμάκιο της UEFA στην Ελλάδα

Κλιμάκιο της UEFA στην Ελλάδα

Την Τρίτη και την Τετάρτη άνθρωποι της UEFA θα ελέγξουν τόσο το γήπεδο της Λεωφόρου όσο και αυτό του ΟΑΚΑ για να δώσουν την έγκριση τους στον Παναθηναϊκό για τις Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.

Στα τέλη Ιούλη ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να δώσει το πρώτο του Ευρωπαϊκό παιχνίδι και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα γνωρίζει αν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ως έδρα την Λεωφόρο η όχι. Κλιμάκιο της UEFA θα βρεθεί την Τρίτη και την Τετάρτη στην Αθήνα για να επιθεωρήσει τόσο το "Απόστολος Νικολαϊδης" όσο και το ΟΑΚΑ και να δώσει την έγκριση του.

Η σχετική ενημέρωση της πράσινης ΠΑΕ αναφέρει: "Tο διήμερο 15-16/07 κλιμάκιο της UEFA θα βρεθεί στην Αθήνα προκειμένου να επιθεωρήσει τόσο τη Λεωφόρο όσο και το ΟΑΚΑ, αναφορικά με το ποιο γήπεδο θα χρησιμοποιηθεί σαν έδρα μας τελικά στα ευρωπαϊκά ματς της νέας χρονιάς".

Το ιδανικό για τον Παναθηναϊκό θα ήταν να δώσει τουλάχιστον όλα τα ματς των προκριματικών στην Λεωφόρο και αν περάσει στους ομίλους να παίξει στο ΟΑΚΑ καθώς δύσκολα θα δώσει η UEFA την έγκριση της για χρησιμοποίηση του "Απόστολος Νικολαϊδης" στα ματς των ομίλων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ