ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κλέϊτον: "Αν δώσουμε το 100% θα κερδίσουμε"

Κλέϊτον: "Αν δώσουμε το 100% θα κερδίσουμε"
INTIME SPORTS

Σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει τη νίκη και στο Περιστέρι αρκεί όλοι οι πράσινοι να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους εμφανίστηκε ο Σίλβα Κλέιτον.

Την κατάκτηση της πρώτης θέσης των πλέι οφ και μετά όλα τα άλλα έθεσε ως στόχο ο Σίλβα Κλέιτον. Ο Βραζιλιάνος άσος σε τηλεοπτική του συνέντευξη υποστήριξε πως οι πράσινοι έχουν τα φόντα για να τα καταφέρουν.

Ο μέσος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε σε αυτό καθ' αυτό το ματς με τον Ατρόμητο ενώ μίλησε και για την εταιρεία λαϊκής βάσης, το μέλλον του ίδιου αλλά και την παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σίλβα Κλέιτον στο Novasports:

Για την νίκη επί του Π.Α.Ο.Κ.: Είναι πολύ σημαντικό όταν κερδίζεις. Παρότι σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι, σημασία έχει η νίκη και οι τρεις βαθμοί που πήραμε, έχοντας πλέον καλύτερη θέση στα πλέι οφ. Πρέπει να δώσουμε συνέχεια στον επόμενο αγώνα και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, ώστε να είμαστε ακόμα καλύτερα.

Για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο: Σίγουρα ο Ατρόμητος είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα, δεν είναι τυχαίο ότι έφτασε εκεί που έφτασε... Όμως εμείς θα κοιτάξουμε τη δουλειά μας, να είμαστε καλά και δυνατοί και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε τον αγώνα.

Μέσα στο γήπεδο πρέπει να δουλεύουμε σωστά. Να κυκλοφορούμε καλά την μπάλα, με ηρεμία και πιστεύω αν όλοι μας δώσουμε το 100% θα καταφέρουμε να κερδίσουμε τον αγώνα.

Για την πρωτιά στα πλέι οφ: Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε το επόμενο ματς, όπου πρέπει να μπούμε δυνατά και αποφασισμένοι για να το κερδίσουμε και τον αγώνα με την ΑΕΚ θα τον δούμε μετά.

Για την εταιρεία λαϊκής βάσης και την προσπάθεια που γίνεται: Είναι κάτι σημαντικό. Δεν το λέω μόνο για εμάς. Είναι σημαντικό για τον Παναθηναϊκό και την ομάδα. Είναι ένας τόσο μεγάλος σύλλογος, που δεν αξίζει να ζει τις στιγμές που έζησε πριν λίγο καιρό. Αλλά είναι σημαντικό αυτό το βήμα που γίνεται και ελπίζω να καταφέρουν τους στόχους τους.

Για την παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα: Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό το θέμα. Είναι θέμα διοίκησης και προέδρου και δεν θέλω να ασχοληθώ, αλλά πιστεύω ότι ο κ. Φερέιρα έχει κάνει καλή δουλειά, όλοι πηγαίνουν καλά μαζί του και μας έχει μάθει πολλά πράγματα.

Για το μέλλον του: Σίγουρα το σκέφτομαι. Γι' αυτό ζούμε. Για να παίζουμε ποδόσφαιρο, όμως ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ