ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κλειστές πέντε θύρες της Λεωφόρου στο φιλικό με την Τσβόλε

Κλειστές πέντε θύρες της Λεωφόρου στο φιλικό με την Τσβόλε
Λεωφόρος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λόγω των έργων που γίνονται στο "Απόστολος Νικολαϊδης" οι θύρες 1,2,3,4 και 5 θα μείνουν κλειστές με τους κατόχους διαρκείας να μετακινούνται σε άλλες θύρες. Στα 5 ευρώ τα εισιτήρια πλην της θύρας 10.

Τα έργα για την ανακατασκευή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και φυσικά ακόμα θέλουν αρκετές μέρες για να ολοκληρωθούν.

Το γεγονός ότι το γήπεδο σε αρκετά σημεία του θυμίζει ένα μικρό εργοτάξιο δεν επιτρέπει στους πράσινους να το ανοίξουν όλο για το φιλικό της Τετάρτης με την Τσβόλε.

Για αυτό και ένα μεγάλο κομμάτι του γηπέδου, οι θύρες 1,2,3,4 και 5 όλες στην πλευρά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα μείνουν κλειστές όπως ενημέρωσε η πράσινη ΠΑΕ. Μάλιστα όσοι έχουν εισιτήρια σε αυτές τις θύρες θα μετακινηθούν σε άλλες.

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τα εισιτήρια θα υπάρχει γενική είσοδο με 5 ευρώ πλην της θύρας 10 όπου το εισιτήριο θα κοστίζει 20 ευρώ ενώ η διάθεση τους έχει ξεκινήσει ήδη μέσω ίντερνετ και την Τετάρτη θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Διαβάστε το πρόγραμμα διάθεσης εισιτηρίων για το φιλικό του Παναθηναϊκού με την ολλανδική ομάδα.

Το τελευταίο του φιλικό πριν την έναρξη των φετινών ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων του δίνει ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη 20/07 και ώρα 21:00, στη Λεωφόρο, με αντίπαλο την Τσβόλε.

Σήμερα, Δευτέρα 18/07, ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων μέσω web. Μεθαύριο, Τετάρτη 20/07, τα εισιτήρια θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια της Θύρας 4 του γηπέδου της Λεωφόρου από τις 11 π.μ. έως και την έναρξη της αναμέτρησης. Παράλληλα, την ίδια ημέρα από τις 11:00 μέχρι τις 17:00 θα εξυπηρετούνται επίσης και όσοι θέλουν να αποκτήσουν χορηγικά πακέτα.

Η τιμή του εισιτηρίου του αγώνα για όλες τις Θύρες του «Απόστολος Νικολαΐδης» είναι 5 ευρώ, πλην της Θύρας 10 όπου το εισιτήριο κοστίζει 20 ευρώ.

Δεδομένων των έργων που γίνονται για την ανακατασκευή της Λεωφόρου, οι Θύρες 1,2,3,4 και 5 θα παραμείνουν κλειστές. Παράλληλα, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στις εν λόγω Θύρες θα μεταφερθούν στην απέναντι κερκίδα και ως εξής:

- Κάτοχοι διαρκείας στη Θύρα 1 θα μετακινηθούν στη Θύρα 12.

- Κάτοχοι διαρκείας στη Θύρα 2 θα μετακινηθούν στη Θύρα 11

- Κάτοχοι διαρκείας στη Θύρα 3 θα μετακινηθούν στη Θύρα 10.

- Κάτοχοι διαρκείας στη Θύρα 5α θα μετακινηθούν στη Θύρα 9.

- Κάτοχοι διαρκείας στις Θύρες 5β και 5γ θα μετακινηθούν στη Θύρα 6.

Σημειώνεται ότι, οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα μπαίνουν κανονικά στο γήπεδο με τις κάρτες τους και θα καθοδηγούνται από ανθρώπους της ΠΑΕ για το πού ακριβώς κάθονται".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ