ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κερδίζει χρόνο και ψάχνει για χρήματα

Κερδίζει χρόνο και ψάχνει για χρήματα
Αλαφούζος INTIME SPORTS

Στον Παναθηναϊκό κέρδισαν χρόνο με την απόφαση της Superleague για αδειοδότηση μετά τα πλέι οφ και πλέον ψάχνουν χρήματα για να φανούν συνεπείς στους διακανονισμούς.

Μία σημαντική απόφαση πήρε η Superleague πριν δυο ημέρες και αφορά την αδειοδότηση των ομάδων. Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια Αρχή, οι αποφάσεις για τις αδειοδοτήσεις θα παρθούν μετά το τέλος των πλέι οφ.

Το γεγονός αυτό δίνει τον απαραίτητο χρόνο στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού έτσι ώστε να μαζέψουν τα χρήματα που επιθυμούν και στη συνέχεια να τα δώσουν εκεί που υπάρχει προτεραιότητα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε στην διοικούσα επιτροπή και την Πέμπτη πως έχει μαζέψει ένα σημαντικό ποσό που θα αρχίσει να μοιράζεται σιγά σιγά από την Παρασκευή, ενώ αναμένονται κι άλλες συζητήσεις με εκπροσώπους παικτών για τους διακανονισμούς.

Στα υπέρ για τον Παναθηναϊκό (και των άλλων ομάδων) το γεγονός πως η ΕΠΟ πήρε την απόφαση να υπάρξουν μέχρι και 45 δόσεις σε παίκτες που τους οφείλονται χρήματα, οπότε οι πράσινοι μπορούν να πατήσουν πάνω σε αυτό και να μειώσουν αρκετά τα οφειλόμενα δίνοντας μεγάλες προκαταβολές (κυρίως σε πρώην παίκτες και ξένους).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ