ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κερδίζει πόντους ο Φορναρόλι

Κερδίζει πόντους ο Φορναρόλι
Φορναρόλι INTIME SPORTS

Εντυπωσιάζει ο Φορναρόλι στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και ίσως ξεκινήσει με την Μάδεργουελ. Χάνουν Βελάσκες τον Αύγουστο οι πράσινοι.

Στις τελευταίες προπονήσεις του Παναθηναϊκού ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δοκιμάζει σχήματα και παίκτες, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Μάδεργουελ.

Ένας από τους νέους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ των πράσινων έχει κλέψει την παράσταση και δεν αποκλείεται να τον δούμε στη βασική ενδεκάδα.

Ο λόγος για τον Μπρούνο Φορναρόλι που είναι εντυπωσιακός στις τελευταίες προπονήσεις, με αποτέλεσμα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα να σκέφτεται το ενδεχόμενο να ξεκινήσει βασικός.

Από εκεί και πέρα ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε ξανά τρεις στόπερ στην άμυνα, κάτι που δεν αποκλείεται να δούμε να συμβαίνει στο ματς με τους Σκωτσέζους.

Τέλος να αναφέρουμε πως ο Βελάσκες θα αναχωρήσει για την πατρίδα του στα μέσα Αυγούστου, καθώς έχει φιλικό αγώνα η Βενεζουέλα με την Ιαπωνία. Το κακό για τους πράσινους είναι πως μία εβδομάδα μετά υπάρχει αγώνας για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάλιστα το ματς θα γίνει στην Ιαπωνία, οπότε καταλαβαίνετε γιατί ταλαιπωρία από το ταξίδι μιλάμε.

Εσείς διαβάστε: Δομάζος: "Μην κουρελιάσουμε τη σημαία μας", Στην Παιανία για να μιλήσει στους "πράσινους" ο Αλαφούζος, Καντέ: "Η Ελλάδα έγινε το σπίτι μας", Ίωση ο Καπίνο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ