ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κερδίζει πόντους η λύση Δώνη

Κερδίζει πόντους η λύση Δώνη
Δώνης INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης κερδίζει συνέχεια πόντους στην περίπτωση που ο Παναθηναϊκός στραφεί στην ελληνική αγορά για προπονητή, κάτι που θεωρείται σχεδόν βέβαιο μετά την ήττα των πράσινων από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η σημερινή πραγματικότητα λέει το εξής. Χρήματα στον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα, γεγονός που σημαίνει πως θα έχουμε περικοπές (εκτός και αν αλλάξει κάτι θεαματικά).

Έτσι οι πράσινοι επιστρέφουν σε παλιές πολιτικές με μαζεμένο μπάτζετ και τεχνικό είτε από την εγχώρια αγορά, είτε κάποιον καταξιωμένο από το εξωτερικό. Ένα πράγμα όμως μοιάζει σίγουρο αυτή τη στιγμή. Ο Φερέιρα θα κουνήσει μαντίλι.

Ειδικά μετά την αποκαρδιωτική εμφάνιση του Παναθηναϊκού στον Βόλο και την ήττα από τον τοπικό Ολυμπιακό με 2-1, τα περιθώρια έχουν στενέψει υπερβολικά όχι για την πρώτη θέση, που μοιάζει πλέον με όνειρο, αλλά για να μην βγει η ομάδα τελευταία και χάσει την Ευρώπη!

Το κλίμα λοιπόν για τον Πορτογάλο δεν είναι καλό, κάτι που μαρτυρά και η δήλωση του Γιώργου Καραγκούνη πως πρέπει οι μέτοχοι να αναλάβουν δράση.

Μετά τα Play off

Ανεξάρτητα από την τελική κατάληξη ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί, λογικά, για νέο τεχνικό και το όνομα του Γιώργου Δώνη πλησιάζει πιο κοντά από ποτέ.

Είναι Έλληνας, γνώστης και της εγχώριας και της ευρωπαϊκής νοοτροπίας / αγοράς, δουλεύει αρκετά (άσχετα αν δεν του βγαίνει καμιά φορά), έχει ένα καταξιωμένο επιτελείο που φέτος έκανε θαύματα στον Ατρόμητο και τέλος έχει φιλοδοξία.

Το πιο σημαντικό για τον Παναθηναϊκό πάντως είναι πως στοιχίζει λίγα και έχει την προοπτική να βγει σε λαχείο. Έτσι από τη στιγμή που δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά αν θα παραμείνει στον Ατρόμητο, με ένα αρνητικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ με τον Βόλο όλα μπορεί να αλλάξουν και να έχουμε άμεσα αντικατάσταση.

Ρίσκο...

Ο Γιώργος Δώνης έχει πάρει ένα Κύπελλο με την ΑΕΛ εναντίον του Παναθηναϊκού, φέτος πήγε τον Ατρόμητο στον τελικό Κυπέλλου, όμως στον πρωταθλητισμό τα έχει κάνει μούσκεμα.

Είναι και στο δικό του χέρι του ωστόσο να αρπάξει την ευκαιρία και αν γίνει πρόταση να δικαιώσει τον εαυτό του και τον Παναθηναϊκό. Ακριβώς όπως το έκανε και ως ποδοσφαιριστής της ομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ