ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καθυστερεί κι άλλο ο νέος αθλητικός νόμος

Καθυστερεί κι άλλο ο νέος αθλητικός νόμος
Γερουλάνος INTIME SPORTS

Άσχημα μαντάτα για τον Παναθηναϊκό, καθώς ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα ψηφιστεί ο νέος αθλητικός νόμος από την Ολομέλεια της Βουλής, με αποτέλεσμα να μένει πίσω η περίπτωση των Αράβων.

Από καθυστέρηση σε καθυστέρηση πηγαίνει η ψήφιση του νέου αθλητικού νομοσχεδίου από την Ολομέλεια της Βουλής κι αυτό γιατί, όλοι έχουν ρίξει το βάρος τους στην αποφυγή της χρεοκοπίας της χώρας.

Το νομοσχέδιο του Παύλου Γερουλάνου παίρνει συνεχώς αναβολές και οι τελευταίες πληροφορίες είναι πως θα περάσει από το κοινοβούλιο τον Φλεβάρη, δίχως όμως να γνωρίζουμε ακριβής ημερομηνία.

Η αιτία της καθυστέρησης είναι τα σημαντικά νομοσχέδια που προέχουν όπως το PSI και της νέας δανειακής σύμβασης της Ελλάδας με την τρόικα, όπου κι αυτό βέβαια έχει αργήσει να περάσει από την Βουλή. Με λίγα λόγια... η χώρα είναι αντιμέτωπη με την χρεοκοπία και τώρα δεν υπάρχει χρόνος για άλλα νομοσχέδια. Όλα τα υπόλοιπα πάνε πίσω.

Αυτό δήλωσε μάλιστα και ένας στέλεχος του Υπουργείου Πολιτισμού στα Prasinanea.gr : "Για την Κυβέρνηση προέχει η αποφυγή της χρεοκοπίας της χώρας και τα νομοσχέδια που σχετίζονται με τις απαιτήσεις της τρόικας. Ο αθλητικός νόμος δεν έχει προτεραιότητα και θα ψηφιστεί όταν κλείσουν τα άλλα μέτωπα".

Όσο για το πότε θα τεθεί προς ψήφιση ο νόμος, η απάντηση ήταν: "Εκτιμούμε ότι θα γίνει μέσα στον Φεβρουάριο, αλλά θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις. Ακόμα και το πολυνομοσχέδιο του Βενιζέλου, που ήταν υπερεπείγον, καθυστέρησε ένα δεκαήμερο".

Μ' αυτά και μ' αυτά λοιπόν, η υπόθεση των Αράβων μένει πίσω και παραμένει στο ψυγείο, όσο δεν υπάρχει το νέο αθλητικό νομοσχέδιο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ