ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Καθαρές" οι ιατρικές εξετάσεις του Λέτο

"Καθαρές" οι ιατρικές εξετάσεις του Λέτο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ιατρικός έλεγχος του Σεμπαστιάν Λέτο ολοκληρώθηκε επιτυχώς και ο γιατρός έδωσε την έγκριση του στη διοίκηση του Παναθηναϊκού ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή. Το Σάββατο η παρουσία των μεταγραφών.

Ενθαρρυντικά ήταν τα αποτέλεσμα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Σεμπαστιάν Λέτο το πρωί της Παρασκευής (5/2). Ο "Σέμπα" ελέγχθηκε από τον ιατρό του Παναθηναϊκού, Παναγιώτη Κουλουμέντα στο ιατρικό κέντρο Metropolitan και δόθηκε η έγκριση για την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Ο Λέτο έχει μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι, συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του και διευθετούνται τα διαδικαστικά ζητήματα, προκειμένου στη συνέχεια να υπογραφούν τα έγγραφα. Το συμβόλαιο θα διαρκέσει 1,5 σεζόν και η ανακοίνωση της μεταγραφής ενδέχεται να εκδοθεί απόψε.

Παρουσιάζονται οι μεταγραφές πριν το ματς

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε ότι η παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων θα προηγηθεί του παιχνιδιού με τη Skoda Ξάνθη και θα λάβει χώρα στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι πριν την αυριανή (6/2/2016) αναμέτρησή μας με τη SKODA Ξάνθη στο γήπεδο της Λεωφόρου θα γίνει εκδήλωση για την παρουσίαση των ποδοσφαιριστών που προστέθηκαν στο ρόστερ μας κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει περίπου 20 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα. Η παρουσία και το χειροκρότημα του κόσμου μας είναι απαραίτητα συστατικά επιτυχίας. Μην λείψει κανείς από την παναθηναϊκή γιορτή! 108 χρόνια ένδοξης ιστορίας!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ