ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κάταγμα ο Αποστολόπουλος

Κάταγμα ο Αποστολόπουλος

Νοκ άουτ για 3-4 εβδομάδες θα μείνει ο Κώστας Αποστολόπουλος καθώς υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στο μετάταρσιο.

Άτυχος στην έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Κώστας Αποστολόπουλος ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό της Πέμπτης με την Χέδερλαντ.

Ο νεαρός επιθετικός δέχθηκε ένα χτύπημα στο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού και αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γήπεδο.

Αμέσως πήγε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα στο τρίτο μετατάρσιο και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Στο μεταξύ, τρέξιμο και ασκήσεις στο δάσος περιελάμβανε η πρωινή προπόνηση της Παρασκευής για τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Έτσι λοιπόν το μενού είχε την καθιερωμένη προθέρμανση και στην συνέχεια ο Γιούσεφ Φος έκανε το πρόγραμμα του με διάφορες ασκήσεις. Ο Ταμπάκης συνέχισε την θεραπεία του, ενώ βεβαίως στο πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Αποστολόπουλος που υπέστη ρωγμώδες κάταγμα και χάνει το υπόλοιπο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Σε διαφορετικούς ρυθμούς από τις προηγούμενες μέρες κινήθηκε η πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, καθώς ο Στιβ Ρούτερ και ο Γιουσέφ Φος αποφάσισαν να πάρουν τους παίκτες και να κάνουν ασκήσεις στο δάσος της περιοχής.

Από την στιγμή που οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου είχαν το χθεσινό φιλικό με την Χέδερλαντ, το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε η πρωινή προπόνηση να είναι σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς σε σύγκριση με τις προηγούμενες μέρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ