ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καρέλης: "Να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά"

Καρέλης: "Να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Καρέλης απέφυγε να δώσει πανηγυρικό τόνο στην ισοπαλία που απέσπασε ο Παναθηναϊκός και τόνισε ότι η απόδοση απέναντι στην Αϊντχόφεν πρέπει να αποτελέσει οδηγό για το ντέρμπι.

Προσγειωμένος παρουσιάστηκε ο Νίκος Καρέλης μετά το παιχνίδι, αποφεύγοντας να κάνει πανηγυρικά σχόλια για την ανατροπή που πέτυχε ο Παναθηναϊκός στην Αϊντχόφεν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Καρέλη στην κάμερα της Nova:

Για την απόδοση του Παναθηναϊκού: "Περιορίσαμε πολύ την αντίπαλη ομάδα. Το γκολ θέλει και λίγη τύχη. Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, κρατάμε την καλή εμφάνιση".

Για το τι άλλαξε και έπαιξε καλά ο Παναθηναϊκός: "Δεχτήκαμε μία δυνατή σφαλιάρα, αλλά δείξαμε ότι είμαστε δυνατή ομάδα".

Για την κριτική: " Πάντα υπάρχει, αλλά κρατάμε χαμηλά το κεφάλι και θα συνεχίσουμε τη δουλειά για να παίζουμε όπως μπορούμε".

Για το αν μπορεί την πρόκριση: "Εννοείται ότι μπορούμε. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να νικήσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στα παιχνίδια που απομένουν".

Για το ντέρμπι: "Πρέπει να δουλέψουμε σε αυτές τις δύο ημέρες, να δουλέψουμε σκληρά, για να γίνει ένα καλό παιχνίδι για την Ελλάδα και να δώσουμε ότι μπορούμε για τη νίκη και να γίνει καλό ματς για το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Για το αν είναι οδηγός η εμφάνιση αυτή: "Ναι φυσικά είναι οδηγός γιατί παίξαμε πολύ καλά αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε".

Για την ψυχολογία του μετά το πρώτο του γκολ στην Ευρώπη: "Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα το γκολ. Συγχαρητήρια για το γκολ, αλλά και σε όλα τα παιδιά για τη δουλειά που κάναμε".

Δώνης: "Είπαμε ότι δεν θα τα παρατήσουμε"

Ο Χρήστος Δώνης από την πλευρά του στάθηκε στο γεγονός ότι οι πράσινοι πάλεψαν μέχρι τέλους το ματς με την PSV και υποστήριξε ότι αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας και του επερχόμενου ντέρμπι λέγοντας:

«Προσπαθήσαμε όλοι πάρα πολύ. Δώσαμε τα πάντα και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είναι πολύ σημαντικό, γιατί δεχτήκαμε γκολ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου. Είπαμε στα αποδυτήρια ότι δεν θα τα παρατήσουμε και τα είδατε. Είπαμε ότι συμβαίνουν λάθη στο ποδόσφαιρο».

Για το αν πιστεύει στην πρόκριση:
«Δεν μπορούμε να πετάμε στα σύννεφα μετά από μία ισοπαλία. Σιγά – σιγά με τα αποτελέσματα που θα έρθουν, πιστεύουμε στην πρόκριση και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε».

Για το αν ήταν αγωνιστικό ή ψυχολογικό το πρόβλημα:
«Και τα δύο, αλλά σιγά – σιγά θα το αλλάξουμε με τη σκληρή δουλειά και καλά αποτελέσματα».

Για το παιχνίδι στη Λεωφόρο με τηνPSV:
«Είναι σημαντικό παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα τα ματς που μεσολαβούν μέχρι τότε».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:
«Μακάρι να μπορούσα να υποσχεθώ ότι θα πάρουμε τους τρεις πόντους, αλλά μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο ότι θα κάνουμε τα πάντα για τους τρεις πόντους».

Για τον εαυτό του:
«Προσπαθώ να δουλεύω καθημερινά για να βελτιώνομαι και να κάνω όλα όσα μου ζητάει στο γήπεδο ο προπονητής μου».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ