ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καρέλης: "Δεν αφήνω το μυαλό μου να πετάει"

Καρέλης: "Δεν αφήνω το μυαλό μου να πετάει"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Καρέλης απέδωσε την εντυπωσιακή φετινή του σεζόν στη σκληρή δουλειά και την εμπιστοσύνη με την οποία τον περιβάλλουν όλοι στο τριφύλλι και μίλησε για τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο.

Στα τελευταία παιχνίδια έχει πάρει τον Παναθηναϊκό από το χέρι και με τα γκολ του τον οδήγησε στην δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και παράλληλα στην κορυφή των πλέι οφ. Ο λόγος για τον Νίκο Καρέλη ο οποίος μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για την εντυπωσιακή φετινή του σεζόν και τα όσα λέγονται για ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού κρατώντας όμως κάτω την μπάλα και δείχνοντας την ωριμότητα που τον διακρίνει.

Ο επιθετικός των πράσινων αναφέρθηκε φυσικά και στη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης η οποία προήλθε από την σκληρή δουλειά των παικτών του τριφυλλιού ενώ σε ότι έχει να κάνει με το ματς κόντρα στον Ατρόμητο στάθηκε στην σημαία της νίκης που θα αυξήσει την διαφορά από τους διεκδικητές.

Διαβάστε όσα είπε ο Νίκος Καρέλης στην κάμερα της "NOVA":

Πετύχατε μια εμφατική νίκη και σημαντική στην Τρίπολη πως ήρθε αυτό το 4-0;
"Ήρθε από την σκληρή δουλειά που δείξαμε όλα τα παιδιά μέσα στο γήπεδο. Από την μεγάλη προσπάθεια που κάναμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς σε μια δύσκολη έδρα και κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα και τα καταφέραμε και με πολύ καλό τρόπο".

Πλέον έχετε ρόλο οδηγού με το καλημέρα. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να διατηρήσει αυτή τη θέση;
"Πιστεύω πως ναι αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θα είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε τώρα τον Ατρόμητο μέσα στην έδρα μας ώστε να έχουμε μεγαλύτερη απόσταση από τους υπόλοιπους αντιπάλους και από εκεί και πέρα όπως είπα θα κοιτάξουμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια. Είναι δύσκολα γιατί είναι πλέι οφ όλες οι ομάδες είναι πάρα πολύ καλές και θα πρέπει να δώσουμε ότι μπορούμε για να βγούμε πρώτοι".

Τώρα που είναι το τέλος της σεζόν θα φανούν και τα ψυχικά αποθέματα που έχει η κάθε ομάδα και ασφαλώς και η δουλειά που έχει γίνει στην διάρκεια της σεζόν;
"Έτσι είναι, ένα παραπάνω πιστεύω όμως θα προσπαθήσουμε με τόση σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει όλο το χρόνο να τα δώσουμε όλα".

Διαφορετικά χαρακτηριστικά ο Ατρόμητος, διαφορετική ομάδα, παίζετε και στην Λεωφόρο όπου ενισχύεστε και από την παρουσία του κόσμου τι περιμένεις;
"Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι πιστεύω, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μπορέσουμε να τελειώσουμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Θα είναι πολύ σημαντικό και μετά δεν θα έχει τόσο μεγάλη ψυχολογία ο Ατρόμητος και εφόσον παίζουμε και στην έδρα μας θα είναι ένα μεγάλο συν για εμάς".

Το γεγονός ότι ο Ατρόμητος διαθέτει μια καλή αμυντική λειτουργία κάνει ποιο δύσκολη την αποστολή σας;
"Έχουμε ξαναπαίξει με τον Ατρόμητο, θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε ανάλογα με τον αντίπαλο. Από εκεί και πέρα θα ακούσουμε αυτά που έχει να μας πει ο προπονητής μας, θα τα δουλέψουμε και θα τα βγάλουμε μέσα στο γήπεδο".

Έχεις κάνει άλματα προόδου αυτά τα δυο χρόνια που βρίσκεσαι στην ομάδα, έχεις βελτιωθεί, νομίζω το αισθάνεσαι και ο ίδιος αλλά το δείχνουν και οι αριθμοί σου, διανύεις την παραγωγικότερη σεζόν της καριέρας σου, μέσα από την σκληρή δουλειά έγινε αυτό;
"Έτσι είναι. Μέσα από την σκληρή δουλειά, την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα μου και την βοήθεια που μου δίνουν οι συμπαίκτες μου ώστε να τους βοηθήσω και εγώ όσο καλύτερα μπορώ".

Πως διαχειρίζεται ένα νέο παιδί το γεγονός ότι βλέπει κάθε μέρα το πρόσωπο του στα πρωτοσέλιδα και ότι είναι στόχος ξένων ομάδων;
"Σε αυτό το κομμάτι δεν είμαι όπως όλα τα υπόλοιπα παιδιά. Είμαι χαμηλών τόνων δεν αφήνω το μυαλό μου να πετάξει που λέμε και προσπαθώ να δουλεύω όσο καλύτερα μπορώ και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθάω την ομάδα μου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ