ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καπίνο: "Λίγα λόγια, πολλή δουλειά"

Καπίνο: "Λίγα λόγια, πολλή δουλειά"
Καπίνο INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Καπίνο στάθηκε στη συνολική απόδοση του Παναθηναϊκού και τόνισε πως πανηγύρισε το 2-0 μαζί με τον προπονητή τερματοφυλάκων που τον ξέρει από 12 ετών.

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Εργοτέλης δεν έχει χάσει ακόμα στο πρωτάθλημα. Πήραμε τους τρεις βαθμούς αυτό έχει σημασία και αυτό μετράει", είπε αρχικά ο νεαρός τερματοφύλακας στην NOVA.

Για την απόδοση του, τόνισε: "Τίποτα απολύτως εγώ προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να κάνω το καλύτερο δυνατό για μένα και την ομάδα, το ίδιο και τα υπόλοιπα παιδιά. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε εγώ δουλεύω πολύ σκληρά και θα συνεχίσω να δουλεύω".

Για τις επεμβάσεις του, είπε: "Δεν είναι δικές μου φάσεις, των παιδιών φάσεις. Όλοι μαζί καταφέραμε να πάρουμε μια μεγάλη νίκη και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και την Τετάρτη να πάρουμε την πρόκριση".

Για το γεγονός πως πήγε στον πάγκο μετά το 2-0, είπε: " Όχι την εμφάνιση, πήγα να πανηγυρίσω με τον προπονητή τερματοφυλάκων με έχει από 12 χρονών και προσπαθούμε μαζί σκληρά στις προπονήσεις".

Για τη συνέχεια, τόνισε: "Εντάξει κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Την Τετάρτη έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ