ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καπίνο: "Έτοιμος να προσφέρω όποτε μου ζητηθεί"

Καπίνο: "Έτοιμος να προσφέρω όποτε μου ζητηθεί"
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Καπίνο υποστήριξε σε τηλεοπτική του συνέντευξη πως το ματς της Κυριακής (21/10) με τον Άρη κρύβει παγίδες ενώ όσον αφορά τον ίδιο δήλωσε έτοιμος να προσφέρει ανά πάσα στιγμή.

Επιτυχίες με τον Παναθηναϊκό και καθιέρωση στην ομάδα, είναι οι στόχοι του Στέφανου Καπίνο. Ο νεαρός διεθνής τερματοφύλακας μίλησε στο Novasports και αναφέρθηκε στον Κυριακάτικο αγώνα του Τριφυλλιού κόντρα στον Άρη και στην προσπάθεια των πρασίνων στο πρωτάθλημα.

Όσο για τον ίδιο δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει όποτε του ζητηθεί ενώ δήλωσε πως σε ενδεχόμενη αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό θα ήθελε να βγει κερδισμένη και η ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Καπίνο στο Novasports:

Για τη δουλειά που έγινε στη διακοπή του πρωταθλήματος:
"Σίγουρα η ομάδα έχει δουλέψει πάρα πολύ καλά, όλες αυτές τις ημέρες που έλειπαν οι διεθνείς. Είχαμε δύο ατυχίες με τον Λάζαρο (Χριστοδουλόπουλο) και τον Λουκά (Βύντρα), αλλά και πάλι ήμασταν πλήρεις και δουλέψαμε πάρα πολύ καλά. Είμαστε έτοιμοι 100% για το παιχνίδι της Κυριακής".

Για το αν οι pράσινοι κάνουν μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα:
"Ναι, μετά και την νίκη στην Ξάνθη, έχουμε βρει τα πατήματα μας, είμαστε πολύ καλύτερα και ψυχολογικά και πιο έτοιμοι αγωνιστικά. Είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο".

Για τον αγώνα κόντρα στον Άρη:
"Σίγουρα όλοι οι αντίπαλοι είναι υπολογίσιμοι. Ο Άρης δεν είναι όπως παλιά, αλλά είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, η οποία θα έρθει εδώ για να παλέψει το παιχνίδι. Θα έρθει για να πάρει ότι καλύτερο, έχει νέο προπονητή και θα δώσει το 100%, ώστε να συνεχίσει πιο δυναμικά στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι κρύβει παγίδες, γιατί στον Άρη υπάρχουν νέοι παίκτες, οι οποίοι σίγουρα περιμένουν όλα τα παιχνίδια... Όμως σε αυτές τις αναμετρήσεις έχουν ένα έξτρα κίνητρο και θα δώσουν το 110% απέναντι σε εμάς. Αλλά είμαστε έτοιμοι και έχουμε τους παίκτες που μπορούν να αντεπεξέλθουν σε αυτό το παιχνίδι".

Για το "κλειδί" της αναμέτρησης:
"Είμαστε καλύτεροι ως ομάδα και αν βγάλουμε στο γήπεδο τα στοιχεία που έχουμε και αυτά που κάνουμε στην προπόνηση, τότε θα πάρουμε το παιχνίδι".

Για τον αν μπορεί να γίνει η ανατροπή και να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή του πρωταθλήματος:
"Τώρα είμαστε πίσω, δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Περιμένουμε και άλλα αποτελέσματα. Όμως ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος, ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα και πάντα πηγαίνουμε για την νίκη, σε όλα τα παιχνίδια. Όπως το ίδιο προσπαθήσαμε και πριν, όμως δεν μας βγήκαν κάποια αποτελέσματα. Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα κυνηγήσουμε το αήττητο. Όσο πάει... Όμως δεν είναι στο χέρι μας. Ευελπιστούμε στο καλύτερο".

Για την τετράδα τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού:
"Πιστεύω ότι έχουμε το πληρέστερο γκρουπ τερματοφυλάκων- άποψη μου- στην Ελλάδα, από όλες τις ομάδες. Ο Ορέστης (Καρνέζης) είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό, γιατί υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στην ομάδα. Και τα άλλα παιδιά... Και ο Στέφανος (Κοτσόλης) και ο Αλέξης (Ταμπάκης), είναι δύο πολύ καλοί τερματοφύλακες.

Από εκεί και πέρα, εγώ δουλεύω καθημερινά, δουλεύουμε πάρα πολύ καλά με τον κ. Αγριογιάννη, ο οποίος μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Δουλεύω, έχω δείξει τι μπορώ να κάνω και κάθε φορά που θα μου ζητηθεί, θα είμαι εκεί, για να αποδείξω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου".

Για την παραμονή του στο Τριφύλλι και τις φήμες για προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού:
"Στόχος μου - και αυτό το είχα πει από πέρυσι - είναι να μείνω όσα περισσότερα χρόνια μπορώ στον Παναθηναϊκό και να καθιερωθώ στην ομάδα. Από εκεί και πέρα, αν υπάρξει κάτι οικονομικά που θα βοηθούσε την ομάδα και εμένα. Πάντα σε συνεργασία με την ομάδα... Αν φύγω κάποια στιγμή από την ομάδα, θέλω να βγούμε κερδισμένοι και οι δύο.

Δεν θέλω να βγω κερδισμένος και να κάνω ζημιά στην ομάδα... Πάντως δεν υπήρξε κάτι τέτοιο και επέλεξα να μείνω στην ομάδα, η οποία μου έχει φερθεί πάρα πολύ όμορφα. Θέλω να δώσω ακόμα περισσότερα και να καταφέρω να κερδίσω μαζί με τον Παναθηναϊκό πολλά πράγματα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ