ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κανονικά με Πανιώνιο ο Σίλντενφελντ

Κανονικά με Πανιώνιο ο Σίλντενφελντ

Για δεύτερη μέρα ο Γκόρντον Σίλντενφελντ ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο.

Όπως είχε προαναγγελθεί από την Πέμπτη, ο Γκόρντον Σίλντενφελντ υπολογίζεται από τον Γιάννη Αναστασίου για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός πήρε μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής και τέθηκε στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού. Παρότι οι ενοχλήσεις δεν τον έχουν εγκαταλείψει ολοκληρωτικά, εντούτοις είναι διαχειρίσιμες και δεν θα του στερήσουν τη συμμετοχή στη Νέα Σμύρνη.

Η μοναδική άσκηση που δεν εκτέλεσε ο "Σίφο" ήταν η τελευταία, με τα τελειώματα και τις στατικές φάσεις. Αυτό συνέβη προκειμένου να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω και να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση.

Ο Σίλντεφελντ είχε συνομιλία με τον Γιάννη Αναστασίου πριν από την έναρξη της προπόνησης και του τόνισε ότι θέλει να αγωνιστεί. Ο 38χρονος τεχνικός, αφού πήρε και τη γνώμη του ιατρικού επιτελείου, κατέληξε ότι θα χρησιμοποιήσει τον Κροάτη στην ενδεκάδα.

Στην προπόνηση της Παρασκευής στο «Απήλιον» οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού άρχισαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ασκήσεις κυκλοφορίας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με τελειώματα και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ατομικά προπονήθηκε ο Σταματάκης

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκε και η 20μελής αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο, Χουχούμης, Μέντες, Αμπεϊντ, Λαγός, Ζέκα, Ντίνας, Μπαϊράμι, Μουζακίτης, Καρέλης και Μπεργκ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ