ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κανένα πρόβλημα με Νάνο

Κανένα πρόβλημα με Νάνο
Νάνο INTIME SPORTS

Ελεύθερος να υπογράψει στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Νάνο κατά την άφιξη του στην Ελλάδα. Βελτιωμένη πρόταση στον Καστιλιόν κατέθεσαν οι πράσινοι (videos)

"Είναι η σημαντικότερη στιγμή της καριέρας μου. Περιμένω τα πράγματα να πάνε καλά. Από όσο γνωρίζω ο Παναθηναϊκός είναι ιστορική ομάδα και ένα μεγάλο κλαμπ στην Ευρώπη. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ", είπε αρχικά ο 29άχρονος λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο Παναθηναϊκός έχει μείνει μακριά από τίτλους καιρό είναι ένα κίνητρο για αυτόν; "Ξέρω πολύ καλά ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που θα θέσει. Από εκεί και πέρα περιμένω να βοηθήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

Για το θέμα που έχει προκύψει στην Ισπανία και τις δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή της Πονφεραντίνα (που κάνει λόγο για διπλά συμβόλαια), ο μάνατζερ του Νάνο, Βασίλης Τσιάρτας είπε: Για να είναι ο παίκτης εδώ πάει να πει ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα".

Βελτιωμένη πρόταση σε Καστιγιόν

Όσον αφορά την υπόθεση του Ολλανδού επιθετικού Τζόφρι Καστιλιόν, οι πράσινοι κατέθεσαν βελτιωμένη πρόταση στο μεσημέρι της Πέμπτης και περιμένουν την απάντηση του παίκτη.

Σε περίπτωση που δεν γίνει δεκτή, τότε οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις επιθετικών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ