ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Καμία πρόταση για αποχώρηση του Βύντρα"

"Καμία πρόταση για αποχώρηση του Βύντρα"
Βύντρα INTIME SPORTS

Ο δικηγόρος του Λουκά Βύντρα, Αλέξανδρος Στεφανάκης, αποκάλυψε πως δεν υπάρχει καμία πρόταση για λύση της συνεργασίας του έμπειρου αμυντικού με τον Παναθηναϊκό.

Φως στην υπόθεση αποχώρησης του Λουκά Βύντρα έριξε ο δικηγόρος του έμπειρου ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρος Στεφανάκης, αλλάζοντας ουσιαστικά τα δεδομένα που είχαμε μέχρι στιγμής.

Με λίγα λόγια ο δικηγόρος του Βύντρα αποκάλυψε πως δεν υπάρχει καμία πρόταση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για λύση της συνεργασίας τους.

Συγκεκριμένα με δηλώσεις του στον Sport fm 94.6 τόνισε πως στις δυο συναντήσεις που είχαν οι δυο πλευρές, η μοναδική πρόταση που έγινε ήταν για μείωση στις αποδοχές του παίκτη κατά 50% και την οποία αρχικά αρνήθηκε ο αρχηγός των πράσινων.

Ο κ. Στεφανάκης δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του πελάτη του όλο αυτό το διάστημα, λόγω του κλίματος που έχει δημιουργηθεί, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τις φήμες για πρόταση από τον ΠΑΟΚ.

Τέλος να πούμε πως ο Λουκάς Βύντρα έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015, οπότε η υπόθεση "λύση συμβολαίου" μόνο απλή δεν είναι.

Διαβάστε επίσης: Πιέζει ο χρόνος για Σισέ, Ο Λέτο ρυθμίζει την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, " Έχεις προσωπικά μαζί μου". Δεν τα βρήκαν Παναθηναϊκός και Βύντρα, Ξεκαθαρίζει την Τετάρτη με Σισε, Νέος μνηστήρας για Σισέ, Φάμπρι: "Σας θέλω λιοντάρια", "Καμία πρόταση για αποχώρηση του Βύντρα"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ