ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Καλοβλέπει" τον Μιγκέλ Βίτορ

"Καλοβλέπει" τον Μιγκέλ Βίτορ

Ο 22χρονος διεθνής στόπερ της Μπενφίκα, Μιγκέλ Βίτορ θεωρείται από τους Πορτογάλους μια ικανή λύση για τα πλάνα του Φερέιρα στον Παναθηναϊκό, αν προκύψει θέμα ενίσχυσης.

Οι ιδιοκτησιακές εξελίξεις και τα οικονομικά προβλήματα που έχουν επιφέρει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχουν κάνει τους ανθρώπους του "τριφυλλιού" να μην "ονειροπωλούν" και να γνωρίζουν πως δύσκολα οι "πράσινοι" θα προχωρήσουν στην απόκτηση κάποιου παίκτη τον Ιανουάριο.

Παρόλο αυτά, αν συμβεί αυτό θα γίνει ενδεχομένως για την ενίσχυση της άμυνας και οι συμπατριώτες του Ζεσουάλδο Φερέια συνεχίζουν να τονίζουν πως ο 22χρονος Μιγκέλ Άνζελο Λεονάρντο Βίτορ ή αλλιώς Μιγκέλ Βίτορ της Μπενφίκα είναι πρώτη επιλογή του 65χρονου τεχνικού.

Σε περίπτωση που τελικά βρεθούν οι οικονομικοί πόροι και διοίκηση με τεχνική ηγεσία αποφασίσουν να αποκτήσουν έναν παίκτη αυτός θα είναι για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής που ακόμα δείχνει να έχει προβλήματα.

Όπως και στην αρχή του Δεκέμβρη -σύμφωνα με την A Bola- έτσι και τώρα πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν πως ο 22χρονος άσος των "Αετων της Λισσαβόνας" Μιγκέλ Βιτόρ, είναι στα πλάνα του συμπατριώτη τους και τεχνικού του "τριφυλλιού".

Ο διεθνής στόπερ με τα συγκροτήματα των Νέων, θεωρείται αρκετά μεγάλο ταλέντο στην Πορτογαλία αλλά φέτος δεν έχει καταφέρει να βρει θέση βασικού στην ενδεκάδα των "αετών" με τους Λουιζάο και Γκαράι να είναι σχεδόν πάντα στην "πρώτη γραμμή" και εκείνος να θεωρείται μια λύση "πάγκου".

Χαρακτηριστικό ο δεξιοπόδαρος στόπερ της Μπενφίκα με θητεία και στην Αγγλία με την φανέλα της Λέστερ (τον είχε πάρει ο συμπατριώτης του και παλιός άσος του Παναθηναϊκού, Πάουλο Σόουζα) έχει παίξει μόλις σε πέντε φετινά παιχνίδια, δύο για το πρωτάθλημα και τρία για το Τσάμπιονς Λιγκ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ