ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κάλεντερ: "Τελειώνει θετικά στο επόμενο 48ώρο του Κουίνσι"

Κάλεντερ: "Τελειώνει θετικά στο επόμενο 48ώρο του Κουίνσι"
INTIME SPORTS

Την πεποίθηση του ότι το θέμα του Κουίνσι θα τελειώσει θετικά για τον Παναθηναϊκό μέσα στο επόμενο 48ώρο εξέφρασε με δηλώσεις του στο Sport24 ο μάνατζερ του Γκανέζου Λίαμ Κάλεντερ. Πιο συγκρατημένη στάση κρατάνε στο Τριφύλλι.

Το θέμα του Κουίνσι έχει τραβήξει εις μάκρος για τον Παναθηναϊκό αλλά άμα εμπιστευθούμε τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος του Γκανέζου άσου στο Sport24 οι επόμενες 48ώρες είναι οι πιο κρίσιμες.

Ο Λίαμ Κάλεντερ σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας είπε πως ο παίκτης είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό και πως δεν αποκλείεται το επόμενο 48ώρο να είναι στην Αθήνα για να υπογράψει και μάλιστα πως θα έρθει με μεταγραφή στο Τριφύλλι. Θα πρέπει όμως να σημειώσουμε ότι από το Τριφύλλι δεν έχουν την ίδια άποψη και κρατάνε πιο συγκρατημένη στάση.

Στην πρώτη μας ερώτηση για το πως εξελίσσεται το θέμα με τον Κουίνσι ο Κάλεντερ ήταν αφοπλιστικός: "Στο επόμενο 48ώρο όλα θα έχουν τελειώσει θετικά όσον αφορά την περίπτωση του Κουίνσι. Δεν αποκλείεται να πέσουν και οι υπογραφές".

Στην επόμενη ερώτηση για τον τρόπο με τον οποίο ο Παναθηναϊκός θα πάρει τον Κουίνσι ο Κάλεντερ τόνισε: "Με μεταγραφή από την Αλ Σαντ και όχι με δανεισμό".

Όταν του επισημάναμε πως από το πράσινο στρατόπεδο δεν έχουν τόσο αισιόδοξη άποψη σχετικά με αίσιο τέλος στις διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών ο Κάλαντερ είπε: "Είμαστε σε επικοινωνία καθημερινή με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ενώ και ο Κουίνσι έχει μιλήσει μαζί τους. Ναι μεν έχουμε πολλά θέματα τα οποία πρέπει να συζητήσουμε αλλά πιστεύω ότι μέσα στις επόμενες 48ώρες θα έχουμε τελειώσει θετικά".

Από πλευράς Παναθηναϊκού τώρα το ρεπορτάζ λέει πως οι πράσινοι δεν πετούν και την σκούφια τους για να "κλείσουν" τον Κουίνσι και δεν αποκλείεται όλα να είναι ένα παιχνίδι του μάνατζερ.

Να θέλει να πιέσει ο Κάλεντερ καθώς πλέον ο Γκανέζος δεν έχει άλλη πρόταση, ο χρόνος περνάει, και με τίποτα δεν θέλει να παραμείνει στην Αλ Σαντ παρά το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του.

Θα πρέπει να περιμένουμε να περάσει το 48ώρο που έθεσε ως καθοριστικό ο Κάλεντερ και να δούμε τι θα γίνει τελικά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ