ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κάκωση στο γόνατο ο Βύντρα, κάταγμα στον καρπό ο Μπουμσόνγκ

Κάκωση στο γόνατο ο Βύντρα, κάταγμα στον καρπό ο Μπουμσόνγκ
INTIME SPORTS

Δύο νέους πονοκεφάλους καλείται να λύσει ο Φερέιρα με τους Βύντρα και Μπουμσόνγκ να έχουν κάκωση στο γόνατο και κάταγμα στο μετακάρπιο ο καθένας αντίστοιχα. Διαβάστε την ανακοίνωση.

Εκτός από τους τρεις βαθμούς της νίκης ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις αποσκευές του με δύο έξτρα τραυματισμούς που πονοκεφαλιάζουν τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Συγκεκριμένα, οι δύο νέοι άτυχοι παίκτες είναι ο Λουκάς Βύντρα και ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ με τα αποτελέσματα των εξετάσεων την Δευτέρα το μεσημέρι να μην είναι ενθαρρυντικά.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας αμυντικός που αποχώρησε υποβασταζόμενος και με το κινητό φορείο από τον αγωνιστικό χώρο της Ξάνθης στο 18' λεπτό και την θέση του να παίρνει ο Μαρίνος, υπέστη τελικά κάκωση στον έσω πλάγιο του δεξιού γόνατος.

Όπως αναφέρει το ιατρικό τιμ αυτό συνεπάγεται με αποχή από τις υποχρεώσεις του "τριφυλλιού" για περίπου δύο εβδομάδες κάτι που σημαίνει ότι χάνει σίγουρα το ματς του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ, με τον Εργοτέλη και θα κάνει αγώνα δρόμου για την επόμενη αναμέτρηση και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αντίθετα, ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στο αριστερό μετακάρπιο και μπορεί να μην απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, ωστόσο θα προπονείται με ειδικό νάρθηκα που θα του τοποθετηθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν οι Λουκάς Βύντρα και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, διαπιστώθηκε ότι έχουν υποστεί κάκωση στον έσω πλάγιο του δεξιού γόνατος και ρωγμώδες κάταγμα στο αριστερό μετακάρπιο αντίστοιχα.

Ο Έλληνας διεθνής θα επιστρέψει στις προπονήσεις σε περίπου δύο εβδομάδες, ενώ ο Γάλλος διεθνής θα προπονείται κανονικά με ειδικό νάρθηκα."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ