ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κάιπερ: "Θα κάνει καλό στον ΠΑΟ ο ολλανδικός τρόπος παιχνιδιού"

Κάιπερ: "Θα κάνει καλό στον ΠΑΟ ο ολλανδικός τρόπος παιχνιδιού"
INTIME SPORTS

Ο Νίκι Κάιπερ παρακολούθησε το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Ανόρθωση και μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για το πώς βλέπει τη νέα ομάδα του "τριφυλλιού".

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκι Κάιπερ:

Για την εικόνα που διαμόρφωσε για τον νεανικό Παναθηναϊκό:

Ήμουν στην ομάδα, όμως διάβαζα εφημερίδες στην Ολλανδία και έχω μάθει καλά πράγματα για τον Παναθηναϊκό. Έχουν αποκτήσει νέους παίκτες και έχουν έναν νέο προπονητή, ο οποίος γνωρίζει καλά την ολλανδική ποδοσφαιρική νοοτροπία. Απ' ότι βλέπω, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να αποκτήσει αρκετούς παίκτες που έχουν παίξει στην Ολλανδία και νομίζω ότι έχει κάνει καλές επιλογές. Ο προπονητής θέλει να παίξει με τον ολλανδικό τρόπο παιχνιδιού και νομίζω ότι αυτό είναι καλό για την ομάδα. Είδα αρκετούς νέους παίκτες στο παιχνίδι με την Ανόρθωση και έχουν παραμείνει μόνο 3-4 παίκτες που παίξαμε μαζί την περσινή σεζόν. Όμως νομίζω ότι αν αποκτήσουν τους ποδοσφαιριστές που θέλουν, τότε θα φτιάξουν καλή ομάδα.

Για το πέρασμα του από την Ελλάδα και το Τριφύλλι:

Απόλαυσα το διάστημα που βρέθηκα στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Φυσικά και ήταν μια δύσκολη σεζόν, όμως στο τέλος τα πήγαμε λίγο καλύτερα, φτάσαμε κοντά στην συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε λόγω των θεμάτων αδειοδότησης. Νομίζω ότι τώρα γίνεται μια καινούργια αρχή και ελπίζω να τα καταφέρει ο Παναθηναϊκός με τον Γιάννη Αναστασίου. Και σίγουρα ελπίζω να τα πάει η ομάδα καλύτερα σε σχέση με πέρυσι.

Για το αν μπορεί να τα καταφέρει ο Γιάννης Αναστασίου στον Παναθηναϊκό:

Είμαι σίγουρος πως ο Γιάννης Αναστασίου μπορεί να πετύχει και το λέω αυτό γιατί ο ολλανδικός τρόπος παιχνιδιού νομίζει ότι ταιριάζει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στην Ελλάδα παίζεις πολύ με την καρδιά και αν φτιάξεις μια ομάδα με καλούς παίκτες και τεχνική, τότε θα έχεις καλές πιθανότητες να φτάσεις και πάλι στην κορυφή και να ανταγωνιστείς τον Ολυμπιακό.

Για τον πρώην συμπαίκτη του στην Τβέντε, Εμίρ Μπαϊράμι:

Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Είναι πολύ γρήγορος με την μπάλα, παίρνει πρωτοβουλίες, πάντα θέλει να δίνει ασίστ και να σκοράρει. Νομίζω πως είναι μια καλή επιλογή για τον Παναθηναϊκό. Δεν έπαιξε αρκετά την περσινή σεζόν, χρειάζεται να βρει ρυθμό, όμως πιστεύω ότι είναι πολύ καλός παίκτης για τον Παναθηναϊκό. Με την ποιότητα που διαθέτει και αν έχει εμπιστοσύνη από τον προπονητή του και τους οπαδούς, τότε πιστεύω ότι μπορεί να γίνει ηγέτης για την ομάδα.

Για το ποδοσφαιρικό του μέλλον:

Έμεινα στην Τβέντε, έκανα εκεί προετοιμασία και θέλω να πείσω τον προπονητή μου πως αξίζω θέση στην ομάδα. Αν αυτό δεν συμβεί, τότε θα πρέπει να ψάξω για άλλη ομάδα και θα δούμε τι πρόκειται να γίνει. Πάντως αυτή τη στιγμή , το μοναδικό πράγμα που είναι στο μυαλό μου, είναι η Τβέντε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ