ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Και τώρα... μεταγραφές

Και τώρα... μεταγραφές

Μετά την πώληση του Χάρη Μαυρία στην Σάντερλαντ οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φουλάρουν για μεταγραφές. Παίζει και δανεισμός για Πράνιτς, έρχεται ο Μπαλμπόα

Τέλος καλό όλα καλά και για τον Χάρη Μαυρία, αλλά και για τον Παναθηναϊκό που θα καρπωθεί ένα μεγάλο ποσό από τη μεταγραφή του νεαρού άσου στην Σάντερλαντ.

Πλέον το ταμείο των πράσινων απέκτησε ρευστότητα και όπως είναι λογικό ένα μικρό μέρος των χρημάτων θα δοθεί για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

Η μεταγραφική περίοδος τελειώνει όμως, οπότε οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" αναμένεται να τρέξουν κάποιες υποθέσεις που θα κλείσουν το πολύ μέσα σε μία βδομάδα.

Υπάρχει άλλος...

Τρόπος για να αποκτηθεί ο Πράνιτς από την Σπόρτινγκ. Ο Κροάτης ακραίος μεσοεπιθετικός μπορεί να έρθει στον Παναθηναϊκό ακριβώς όπως συνέβη και με τον Σίλντενφελντ.

Δηλαδή με τη μορφή δανεισμού (με τους πράσινους να πληρώνουν μέρος του συμβολαίου) και το καλοκαίρι να γίνει νέα διαπραγμάτευση. Αυτός ο τρόπος βολεύει όλες τις πλευρές που θέλουν να τελειώνουν γρήγορα.

Όσον αφορά τον Μπαλμπόα, δεν αποκλείεται να βρεθεί στη χώρα μας ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο με σκοπό να δοκιμαστεί από τον Γιάννη Αναστασίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ