ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κ17: Νικηφόρα πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό, 2-1 τον Αστέρα

Κ17: Νικηφόρα πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό, 2-1 τον Αστέρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού επικράτησαν με 2-1 στο "Γ. Καλαφάτης"¨του Αστέρα στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα της Super League η Κ17 του Παναθηναϊκού που επικράτησε με 2-1 του Αστέρα που φέτος έφτασε μέχρι το Final Four του πρωταθλήματος.

Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-0 αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να τελειώσουν το ματς. Ο Αστέρας μείωσε σε 2-1 αλλά στη συνέχεια δεν απείλησε ξανά την εστία του τριφυλλιού με το 2-1 να παραμένει έως το τέλος.

Το πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης άνηκε στον Παναθηναϊκό με τους παίκτες του Συλαϊδόπουλου να χάνουν αρκετές ευκαιρίες. Ο Αστέρας όμως ήταν αυτό που σκόραρε με το Τζίμα στο 39' μετά από κεφαλιά από κοντά αλλά το γκολ του ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Στο 42' ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα στο σκορ όταν σε ωραία επίθεση από τα αριστερά η μπάλα γύρισε προς τον Ηλιάδη που είχε ακολουθήσει τη φάση και αυτός με ωραία πλασέ έκανε το 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε επίσης με γκολ για τους πράσινους. Στο 60' ο Αθανασακόπουλος έκανε όμορφη προσπάθεια και σέντρα από τα αριστερά, γύρισε προς τον Σερπέζη και αυτός με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Ο Αστέρας προσπάθησε να μπει ξανά στο παιχνίδι και κατάφερε να μειώσει με ένα υπέροχο τέρμα από τον Τζίμα. Ο μέσος των Αρκάδων πήρε τη μπάλα λίγο κάτω από το κέντρο και έκανε ένα τρομερό σουτ με τον Χριστοδούλη να ακουμπάει με τα ακροδάχτυλα τη μπάλα αλλά αυτή χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και εντός τέρματος για το 2-1 του Αστέρα.

Στη συνέχεια οι πράσινοι με τον Αθανασακόπουλο, τον Τουρκοχωρίτη και τον Βαγιανίδη βρέθηκαν κοντά σε ένα ακόμη γκολ αλλά δεν κατάφεραν να το πετύχουν και το 2-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Παναθηναϊκός:Χριστοδούλης, Βαγιανίδης, Παρασκευόπουλος (83' Καλαμποκάς), Σαντικάϊ, Καραγιάννης, Ηλιάδης, Σαμαράς (71' Τουρκοχωρίτης), Αλεξανδρόπουλος (78' Σπίνος), Σερπέζης (86' Ντοματάς), Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης (62' Δάκτυλας).

ΑΣΤΕΡΑΣ:Πέτρου, Σταθόπουλος, Βασιλικόπουλος (70' Τζήλος), Μιχελής, Τζίμας, Τανουσαϊ, Μπλάτσος, Κωτσόπουλος (52' Ρεσούλι), Ντίνος, Μιχόπουλος, Χριστόπουλος (46' Μπέρκης).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ