ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ισπανικές αναφορές για Βαρέλα και Παναθηναϊκό

Ισπανικές αναφορές για Βαρέλα και Παναθηναϊκό

Ο Φρανθίσκο Βαρέλα από την Ανδαλουσία και ο Ρομπέρτο Λάγο από τη Μαδρίτη συνδέονται με τον Παναθηναϊκό, με βάση ισπανικά δημοσιεύματα την Κυριακή (12/6).

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι για το αριστερό άκρο της άμυνας, αφού αναζητά τον ποδοσφαιριστή ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Ντανιέλ Πράνιτς. Ο Ιταλός προπονητής επεξεργάζεται διάφορες προτάσεις και το τελευταίο όνομα που προέκυψε, είναι του Φρανθίσκο Βαρέλα.

Πρόκειται για τον 21χρονο ακραίο αμυντικό της Μπέτις, ο οποίος αναδείχτηκε από την ακαδημία και πήρε συμμετοχές, αλλά πλέον δεν υπολογίζεται. Ο Ισπανός μπακ ενημερώθηκε από τον προπονητή, Μιγκέλ Τορεσίγια ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στο σχεδιασμό του και πρέπει να αναζητήσει ομάδα.

Ο Βαρέλα έχει συμβόλαιο με την Μπέτις έως τον Ιούνιο του 2017, όμως εκτιμάται πως θα έχει προνομιακή μεταχείριση από τη διοίκηση για την αποδέσμευση του. Η Μπέτις θα ήθελε ένα μικρό ποσό για να τον παραχωρήσει, ωστόσο τα ισπανικά ρεπορτάζ τονίζουν πως θα τον αφήσουν ελεύθερο εάν φέρει πρόταση.

Πάντως, ούτε οι άνθρωποι της Μπέτις, ούτε και ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή γνωρίζουν για τον Παναθηναϊκό και υποστηρίζουν πως δεν έχουν την παραμικρή ενόχληση. Ο παίκτης έχει προταθεί από γραφείο μάνατζερ, αλλά δεν έχει ληφθεί απόφαση για περαιτέρω ενασχόληση μαζί του.

Επιμονή για τον Λάγο

Τα ισπανικά δημοσιεύματα επιμένουν ότι ο Φρανθίσκο Βαρέλα δεν είναι ο μοναδικός ο οποίος Ισπανός αριστερός μπακ που απασχολεί τον Παναθηναϊκό. Το ίδιο συμβαίνει με τον Ρομπέρτο Λάγο, ο οποίος δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στη Χετάφε. Σύμφωνα με τον μαδριλένικο Τύπο, ο 30χρονος πλάγιος αμυντικός πλησιάζει στην Αθήνα και έχει την άδεια της διοίκησης να συζητήσει τη μεταγραφή του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ