ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ισόπαλο το φιλικό της Σταντάρ με την Σεντ Ετιέν

Ισόπαλο το φιλικό της Σταντάρ με την Σεντ Ετιέν

Η Σταντάρ Λιέγης στην πρόβα τζενεράλε πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος του Βελγίου αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Σεντ Ετιέν και σίγουρα δεν τρομάζει τους πράσινους.

Η Σταντάρ Λιέγης στο τελευταίο της φιλικό πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος αναδείχθηκε ισόπαλη με την Σεντ Ετιέν και σίγουρα με την παρουσία της δεν τρόμαξε τον Παναθηναϊκό. Οι Βέλγοι που ήρθαν ισόπαλοι 1-1 είχαν ως καλύτερο παίκτη τους τον γκολκίπερ Έιτζι Καβασίμα ο οποίος στα πρώτα 30 λεπτά εξελίχθηκε σε σωτήρας.

Η Σταντάρ προηγήθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα στο 36' όταν ο 20χρονος μέσος Τορτόλ Λουμανζά έστειλε με σουτ την μπάλα στα δίχτα και η ισοφάριση ήρθε στο 50' από τον Ρομέν Χαμουμά.

Η ομάδα του Βελγίου έπαιξε με πολλές απουσίες καθώς απουσίαζαν ο μουντιαλικός Λοράν Σιμάν (ενσωματώνεται τη Δευτέρα 21/7), αλλά και οι τραυματίες Ζιλιέν ντε Σαρ (δεν θα προλάβει το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό στα τέλη Ιουλίου), Γιούτζι Ονο, Αντριέν Τρεμπέλ και Πολ Ζοσέ Εμποκού.

Επιπλέον στην προθέρμανση του φιλικού τραυματίστηκε ο στόπερ Ντίνο Αρσλανάγκιτς και αντικαταστάθηκε από τον Κορεντάν Φιορέ.

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ(Γκάι Λουζόν): Καβασίμα, Σταμ, Τεϊσέιρα, Φιορέ, Μίλεκ (46' Μαρκέ), Μουτζαντζί Μπιά (70' Μιλόσεβιτς), Λουμανζά, Βαν Ντάμε (70' Ατζάρεβιτς), Μπουλό, Εζέκιελ (46' Μπομπό), Ντε Καμάργκο (70' Γιασάρ).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ