ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιμπάρμπο: "Κακώς δόθηκε το πέναλτι εις βάρος μας"

Ιμπάρμπο: "Κακώς δόθηκε το πέναλτι εις βάρος μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο αν και δεν συνηθίζει να μιλάει για τη διαιτησία αναφέρθηκε στο πέναλτι που δόθηκε εις βάρος του τριφυλλιού το οποίο δεν υπήρχε σύμφωνα με τον Κολομβιανό.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Βίκτορ Ιμπάρμπο μιλώντας στην κάμερα του "OTE TV" αναφέρθηκε στο πέναλτι με το οποίο μείωσε η Σταντάρ λέγοντας ότι κακώς δόθηκε στους Βέλγους.

Ο Κολομβιανός δε συνηθίζει να μιλάει για τη διαιτησία και είναι χαρακτηριστικό ότι μετά το ματς της Θέλτα και παρά τα λάθη εις βάρος του Παναθηναϊκού και το πέναλτι που του είχε γίνει δεν είχε πει κουβέντα για τον ρέφερι της αναμέτρησης. Την Πέμπτη όμως "βγήκε από τα ρούχα του" λέγοντας:

"Δεν μου αρέσει να κάνω κριτική σε κανέναν αλλά θα έλεγα ότι μας δόθηκε κακώς εις βάρος μας αυτό το πέναλτι στο τέλος του πρώτου μέρους. Ο πρώτος διαιτητής δεν το είδε και ο άλλος είχε γυρισμένη την πλάτη. Από τη στιγμή εκείνη και τη μείωση του σκορ τα πράγματα εξελίχθησαν αρνητικά για εμάς".

Για το παιχνίδι σημείωσε:
"Ήταν ένα δύσκολο ματς, είχαμε αρκετά προβλήματα και εξαιτίας των απουσιών. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τον βαθμό της ισοπαλίας. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, έχουμε ένα ματς με την Σταντάρ σε 15 μέρες και πρέπει πάση θυσία να πάρουμε τη νίκη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ