ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ήττα που μπορεί να φέρει κλονισμούς

Ήττα που μπορεί να φέρει κλονισμούς
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός δεν έχασε μόνο τρεις βαθμούς στο ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά και την... ηρεμία στα πράσινα αποδυτήρια και αυτό ίσως είναι σημαντικότερο. Το Sport24.gr αναλύει την κρίσιμη κατάσταση στο "τριφύλλι".

Την πρώτη του εντός έδρας ήττα μετά από 10 συνεχόμενες νίκες γνώρισε την Κυριακή το βράδυ ο Παναθηναϊκός σε ένα ματς που ο Λάζλο Μπόλονι έκανε ουσιαστικά ματ στο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Στα καθαρά αγωνιστικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έκλεισε τους διαδρόμους από τον άξονα, άφησε το Τριφύλλι να παίζει σε όλη την διάρκεια του αγώνα από τα πλάγια και η άμυνα της ομάδας της Θεσσαλονίκης καθάριζε τις περισσότερες φάσεις που πήγαιναν να δημιουργηθούν μπροστά στην εστία της.

Η ήττα αυτή όμως όπως δήλωσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν έριξε απλά τον Παναθηναϊκό από την κορυφή μετά από αρκετό καιρό. Αντίθετα είναι μια ήττα που εδώ που έχουμε φτάσει μπορεί να προκαλέσει κλονισμούς στις τάξεις των πράσινων.

Και αυτό γιατί όπως όλοι γνωρίζουν και με το Τριφύλλι ουσιαστικά να μπαίνει σε μια πολύ κρίσιμη εξωαγωνιστική εβδομάδα, την Παρασκευή 9 Μαρτίου θα γίνει η Γενική Συνέλευση που θα κρίνει πολλά για το μέλλον του Παναθηναϊκού, η κατάσταση στα αποδυτήρια των πράσινων δεν είναι η καλύτερη δυνατή.

Μπορεί να μην υπάρχουν κόντρες μεταξύ των παικτών ή ανάμεσα στους παίκτες και τον προπονητή αλλά υπάρχει δικαιολογημένη μουρμούρα για τις καθυστερήσεις πληρωμών των δόσεων όλων των ποδοσφαιριστών οι οποίες έχουν διπλώσει ή τριπλώσει και φως στον ορίζοντα δεν φαίνεται να υπάρχει. Ιδίως κάποιοι ξένοι παίκτες κρατιούνται με το ζόρι για να μην κάνουν προσφυγή για να διεκδικήσουν τα λεφτά τους.

Μέχρι τώρα ίσως το μοναδικό φως να ήταν η πορεία των πράσινων στο πρωτάθλημα και οι πιθανότητες κατάκτησης του από πλευράς Παναθηναϊκού. Κάτι που φυσικά θα έφερνε χρήματα στα ταμεία και θα βοηθούσε σε πολύ μεγάλο βαθμό το Τριφύλλι να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο. Καθώς επίσης και η παρουσία του Ζεσουάλδο Φερέιρα ο οποίος σίγουρα έχει παίξει μεγάλο ρόλο στο ότι έως τώρα τα εξωαγωνιστικά προβλήματα δεν έχουν επηρεάσει την αγωνιστική απόδοση των πράσινων.

Ίσως βέβαια είναι και στο χέρι του Πορτογάλου να συνεχίσει να κρατάει προσηλωμένος τους παίκτες του στον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του τίτλου ο οποίος φυσικά δεν χάθηκε μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ καθώς όλα είναι στο χέρι των πράσινων.

Είναι σίγουρο όμως ότι ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε μια πολύ κρίσιμη εβδομάδα αγωνιστικά, με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή 11 Μαρτίου, αλλά και εξωαγωνιστικά με την συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευση την Παρασκευή 9 Μαρτίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ