ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ήρθε, υπέγραψε και έφυγε ο Εμποκού

Ήρθε, υπέγραψε και έφυγε ο Εμποκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η μεταγραφή του Ζοσέ Πολ Εμποκού στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε, όπως έγραψε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο twitter, και απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση του τριφυλλιού με τον ίδιο να αναχωρεί ώστε να ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ήδη ο Ζοσέ Πολ Εμποκού καθώς όπως έκανε γνωστό ο ίδιος όλα έχουν πάει θετικά και έχουν πέσει οι υπογραφές με το τριφύλλι. Για αυτό και ο ίδιος αναχώρησε από την Αθήνα με προορισμό την Εθνική ομάδα του Κονγκό καθώς έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις τη Δευτέρα 4/9 για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα και το ματς κόντρα στην Κεντροαφρικανική δημοκρατία.

Ο Εμποκού λίγο πριν αναχωρήσει από το "Ελ. Βενιζέλος" έγραψε: "Όλα πήγαν καλά, δόξα τον Θεό, τώρα πάω στην Εθνική ομάδα του Κονγκό".

Απομένει το τυπικό σκέλος, που είναι η ανακοίνωση από πλευράς Παναθηναϊκού. Κάτι που αναμένεται τις επόμενες ώρες ενώ οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Εμποκού με την Εθνική του Κονγκό στερούν τη δυνατότητα από τον 24χρονο άσο να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες κάτι το οποίο θα πραγματοποιηθεί πλέον την επόμενη εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ