ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ημέρα υπογραφών στον Παναθηναϊκό

Ημέρα υπογραφών στον Παναθηναϊκό
Βιτόλο Μαυρίας Εσπράθα INTIME SPORTS

Τις υπογραφές όλων, πλην δυο ξένων, έχουν συγκεντρώσει στον Παναθηναϊκό που όμως δεν ανησυχούν και θεωρούν ότι την Παρασκευή θα έχουν κλείσει θετικά τον φάκελο της ΟΥΕΦΑ.

Από τη στιγμή που είχε επέλθει συμφωνία με όλους τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού σχετικά με την υπογραφή των διακανονισμών με τους περισσότερους πράσινους να βάζουν πλάτη για μια ακόμη φορά έπρεπε να περάσουμε και στο στάδιο των υπογραφών των σχετικών εγγράφων.

Αυτό έγινε την Πέμπτη το απόγευμα με τους περισσότερους στην πλειοψηφία νυν πράσινους αλλά και πρώην να βάζουν την υπογραφή τους στους διακανονισμούς παίρνοντας ταυτόχρονα και ένα μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται.

Κάποιοι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού μεταξύ των οποίων ο Βιτόλο πήγαν στα γραφεία της ΠΑΕ, άλλοι υπέγραψαν στην Παιανία και παρέδωσαν τα χαρτιά στους ανθρώπους των πράσινων αλλά όπως και να έχει στο Τριφύλλι έχουν όλες τις απαιτούμενες υπογραφές πλην δυο.

Μόνο δυο ξένοι ποδοσφαιριστές του νυν ρόστερ, τα ονόματα των οποίων δεν έγιναν γνωστά δεν έχουν υπογράψει ακόμα. Από τον Παναθηναϊκό όμως έλεγαν πως υπάρχει συμφωνία και ότι δεν ανησυχούν και την Παρασκευή θα έχουν και τις δικές τους υπογραφές.

Επίσης από τα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ πέρασαν και κάποιοι εκπρόσωποι πρώην παικτών του Τριφυλλιού οι οποίοι συμφώνησαν και αυτοί σε νέους διακανονισμούς.

Έτσι ξεπερνιέται ο πρώτος σκόπελος της ΟΥΕΦΑ και στο Τριφύλλι προχωράνε για την επόμενη αδειοδότηση, αυτή τη φορά από την Σούπερ Λίγκα τον Μάιο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ