ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Τετάρτη της ντροπής

Η Τετάρτη της ντροπής
INTIME SPORTS

Η Τετάρτη έφτασε και ο Παναθηναϊκός μόνο με θαύμα θα παίξει στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν, ενώ κρίνεται και η αδειοδότηση της ΕΠΟ.

Σε καθημερινή βάση πλέον οι φίλοι του Παναθηναϊκού παρακολουθούν επεισόδια από την κόντρα του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, με τους δυο άνδρες να ανταλλάσσουν επιστολές και ανακοινώσεις.

Έτσι σε δεύτερη μοίρα έχει περάσει το θέμα της απολογίας των πράσινων στην ΟΥΕΦΑ και φυσικά ένα από τα στάδια που έχει θέσει η ΕΠΟ όσον αφορά την αδειοδότηση.

Την Τετάρτη, μετά από μία μίνι παράταση που πήραν οι ομάδες, θα δοθούν οι φάκελοι με τα οικονομικά στοιχεία και τους διακανονισμούς στην ΕΠΟ, οι οποίοι στη συνέχεια θα σταλούν και στην ΟΥΕΦΑ που λογικά θα τους λάβει υπόψιν στην υπόθεση του Παναθηναϊκού και την ΑΕΚ.

Οι πράσινοι δεν έχουν έρθει σε συμφωνία για τις οφειλές που έχουν προς τρίτους μέχρι και τις 31/12/2011, οπότε πολύ δύσκολα θα πάρουν το ΟΚ της ΟΥΕΦΑ.

Όπως είπαμε και πριν σήμερα (Τετάρτη) οι πράσινοι (όπως και όλες οι ομάδες της Superleague) θα καταθέσουν τους φακέλους της αδειοδότησης στην ΕΠΟ με τα οικονομικά στοιχεία, που υποτίθεται πως πρέπει να έχουν τακτοποιηθεί μέχρι και τις 31/3/2012.

Όπως καταλαβαίνει κανείς η μέρα θα είναι δύσκολη για αρκετές ΠΑΕ που αντιμετωπίζουν προβλήματα, εκτός κι αν υπάρξει κάποια ευκολία από την ΕΠΟ.

Ερωτηματικά

Για να επανέλθουμε στην κόντρα του Τζίγγερ με τον Mr MIG, πρέπει να τονίσουμε πως υπάρχει μία διαφορά στα όσα είπε ο δεύτερος στους παλαίμαχους σε σχέση με την ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Στην πρώτη περίπτωση ο Ανδρέας Βγενόπουλος τόνισε πως το 1.7 εκ. ευρώ είναι διαθέσιμο αρκεί να υπάρχει διοίκηση που θα αναλάβει ευθύνες, ενώ οι παλαίμαχοι τόνισαν πως η θέση του Mr MIG είναι η εξής:

"Ιδιαίτερα, αναφέρθηκε στις θέσεις του κ. Βγενόπουλου ο οποίος δέχτηκε να βοηθήσει οικονομικά την ΠΑΕ υπό τον όρο ότι όλοι οι μέτοχοι θα συμμετάσχουν κατά το ποσοστό συμμετοχής τους στο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ".

Είναι φανερό πως είτε μεταφέρθηκε λάθος η θέση του Ανδρέα Βγενόπουλου ή άλλαξε γνώμη τελικά όσον αφορά τα χρήματα που έβαλε στην ΠΑΕ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ