ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η πρώτη ανατροπή του Παναθηναϊκού

Η πρώτη ανατροπή του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Την πρώτη του ανατροπή στη φετινή Superleague πέτυχε ο Παναθηναϊκός στη Νέα Σμύρνη. Διαβάστε τι έκανε στα άλλα ματς που έμεινε πίσω στο σκορ.

Στη Νέα Σμύρνη ο Παναθηναϊκός έμεινε πίσω στο σκορ για τρίτη φορά στη φετινή Superleague, αλλά αποδείχθηκε τυχερή.

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε μόλις στο 9ο λεπτό με τον Σκέμπρι, αλλά οι "πράσινοι" κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ με τα γκολ των Λέτο και Κατσουράνη.

Αυτή ήταν και η πρώτη ανατροπή του "τριφυλλιού" στο φετινό πρωτάθλημα, αφού τις δύο προηγούμενες φορές που βρέθηκε πίσω στο σκορ, δεν τα κατάφερε.

Η πρώτη ήταν στο Περιστέρι, με αντίπαλο τον Ατρόμητο, που είχε προηγηθεί με τον Κώστα Μήτρογλου, αλλά ο Λέτο είχε ισοφαρίσει αργότερα σε 1-1 κι ενώ ο Παναθηναϊκός αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 3ο λεπτό λόγω της αποβολής του Ορέστη Καρνέζη.

Η δεύτερη ήταν πριν από μία εβδομάδα στο "Κλεάνθης Βικελίδης", όταν οι "πράσινοι" βρέθηκαν πίσω στο σκορ κόντρα στον Άρη από το γκολ του Τσέζαρεκ, ισοφάρισαν με τον Μπουμσόνγκ, αλλά τελικά ηττήθηκαν με 3-1, χάρη στα γκολ των Ντίκο και Νέτο.

Να σημειωθεί ωστόσο ότι η ανατροπή επί του Πανιωνίου δεν είναι η μοναδική φετινή, καθώς ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει με 2-1 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Europa League. Οι Ισραηλινοί είχαν προηγηθεί στο 61' με τον Μεντούνιανιν, είχε ισοφαρίσει στο 70' ο Μπουμσόνγκ και το τελικό σκορ είχε διαμορφώσει στο 79' ο Τοτσέ.

Επίσης, στο ματς με την Οντένσε στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Champions League, ο Παναθηναϊκός είχε πετύχει την ανατροπή (από 0-1 σε 2-1), αλλά στη συνέχεια οι Δανοί πέτυχαν δική τους ανατροπή για το τελικό 3-4.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ