ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η πλάκα, το ξύρισμα και το 0-3

Η πλάκα, το ξύρισμα και το 0-3
INTIME SPORTS

Τάσος Λαγός και Ντάνιελ Πράνιτς συνομίλησαν μέσω instagram κάνοντας πλάκα ο ένας στον άλλο και καταλήγοντας στην επικράτηση επί του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης" με 0-3.

Το κλίμα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού από την αρχή της φετινής σεζόν είναι παρά πολύ καλό. Οι παίκτες μεταξύ τους έχουν βρει μια πολύ καλή χημεία και τα πάνε πολύ καλά κάνοντας συχνά παρέα και εκτός γηπέδου αλλά και συνεχείς πλάκες μεταξύ τους.

Μια από αυτές συνέβη όταν ο Λαγός ανέβασε μια φωτογραφία του με ένα μέλος της οικογένειάς του στο instagram και ο Ντάνιελ Πράνιτς δεν έχασε την ευκαιρία να ξεκινήσει την πλάκα για να μπει στο κόλπο εν συνεχεία και ο Λαγός. Κοινός παρονομαστής βεβαία στα σχόλια και των δυο το 0-3 στο "Γ. Καραϊσκάκης" και η πρόκριση επί του ΟΦΗ στην ρεβάνς του Κυπέλλου.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Πράνιτς για να επακολουθήσει ο εξής διάλογος:

Πράνιτς: «Shave malaka»... ("Ξυρίσου μ...")

Λαγός: «hahahahaha never!!!!!» (ποτέ)

Πράνιτς: «I will not play with you if you don’t shave, you will be on the bench» (Δεν θα παίξω μαζί σου αν δεν ξυριστείς. Θα είσαι στον πάγκο)

Λαγός: «you want me next to you!! 0-3» (Με θέλεις δίπλα σου!! 0-3)

Πράνιτς: «Malaka we need 3:0 haha not 0:3, we play at home» (Μ…α χρειαζόμαστε 3-0 όχι 0-3, παίζουμε στην έδρα μας)

Λαγός: «Yes but the last time we played together 0-3!!! Now 3-0!! Edaksiiiiiiiii!!!!» (Ναι, αλλά την τελευταία φορά που παίξαμε μαζί 0-3!!! Τώρα 3-0!!! Εντάξειιιιιι!!!!)

Λίγες ώρες αργότερα σε ένα άλλο ποστάρισμα του Πράνιτς αυτή την φορά ήταν ο Γιώργος Κουτρουμπής αυτός που σχολίασε κάτι με τον Κροάτη άσο να δείχνει για ακόμη μια φορά ότι δεν του αρέσει το αξύριστο λουκ ζητώντας και από τον έμπειρο αμυντικό να ξυριστεί.

Η πλάκα, το ξύρισμα και το 0-3
Η πλάκα, το ξύρισμα και το 0-3
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ