ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η περηφάνια του Λέτο και η πλάκα Νίνη

Η περηφάνια του Λέτο και η πλάκα Νίνη
INTIME SPORTS

Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου έγραψε ο Λέτο στα ελληνικά και έδειξε φωτό με το τατουάζ του στο twitter. Αμεση απάντηση... πλάκας από Νίνη.

Περήφανος για τον Παναθηναϊκό και χαρούμενος για την νίκη τόνισε πως είναι ο Σεμπαστιάν Λέτο και μάλιστα με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Ο πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λίγκα εκτός από το σχολιασμό του και μάλιστα στα ελληνικά έδειξε πως αυτός και η ομάδα του είναι... μαχητές.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός με στάτους του στο προφίλ που διατηρεί στο "twitter" το οποίο ήταν γραμμένο στα ελληνικά (σ.σ. με λατινικούς χαρακτήρες) έγραψε: " Φίλοι! Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μας... Σήμερα σκόραρα το δωδέκατο μου γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος".

Η περηφάνια του Λέτο και η πλάκα Νίνη

Το συγκεκριμένο στάτους συνόδευε μια φωτογραφία από το τατουάζ που έχει στο χέρι του το οποίο γράφει: " Fighter till the end", που σημαίνει " μαχητής ως το τέλος".

Άμεση απάντηση με ειρωνία... πλάκας από Νίνη

Άμεση ήταν η αντίδραση του φίλου του και λάτρη επίσης του twitter, Σωτήρη Νίνη. Το γεγονός ό,τι ο Λέτο έγραψε στα ελληνικά σχολίασε αμέσως από τον Ελληνα διεθνή μέσο.

Ο νεαρός μέσος απάντηση στο στάτους του "Σέμπα" με χιουμοριστική διάθεση. " Έλα.. πες μας.. Ποιον έβαλες να σου γράψει στα ελληνικά" έγραψε ο Νίνης με τα γνωστά χαχαχαχα να συνοδεύουν την απάντησή του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ