ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η μάχη του Αλαφούζου και τα κέρδη της Ευρώπης

Η μάχη του Αλαφούζου και τα κέρδη της Ευρώπης
INTIME SPORTS

Διαβάστε που θα στηριχθεί ο Γιάννης Αλαφούζος στην επιτροπή ακροάσεων της UEFA και ποια είναι τα κέρδη των πράσινων σε περίπτωση που αγωνιστούν στην Ευρώπη.

Την Δευτέρα (ή το αργότερο την Τρίτη ) ο Γιάννης Αλαφούζος θα αναχωρήσει για την Ελβετία με σκοπό να εκπροσωπήσει τον Παναθηναϊκό στην επιτροπή ακροάσεων της UEFA (ή αλλιώς financial fair play panel).

Εκεί ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΠΑΕ θα παραθέσει τα δικά του επιχειρήματα με σκοπό να κλείσει θετικά η υπόθεση συμμετοχής στην Ευρώπη. Κάτι τέτοιο όπως καταλαβαίνετε θα έχει πολλαπλά οφέλη.

Που θα "πατήσει" όμως ο Παναθηναϊκός για να αποσπάσει το "ναι" της επιτροπής; Ίσως το πιο ισχυρό χαρτί του Γιάννη Αλαφούζου είναι ο... Γιάννης Αλαφούζος ή για να το πούμε διαφορετικά η χορηγία του ΣΚΑΙ ύψους 6 εκ. ευρώ.

Οι πράσινοι λοιπόν θα σταθούν στη μείωση του μπάτζετ, την επιστροφή στην Λεωφόρο με μειωμένα έξοδα, την λαϊκή βάση και φυσικά την χορηγία που προαναφέραμε.

Επίσης δεν αποκλείεται να γίνει αναφορά και στο δάνειο που έχει εξασφαλίσει η ΠΑΕ, όμως ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές ποσό που έχει ήδη μπει στα ταμεία της εταιρείας.

Είναι πολλά τα λεφτά

Δεν χρειάζεται να πούμε εμείς πόσο σημαντικό είναι να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη και ακόμα πόσο σημαντικό είναι να δώσει το "παρών" στους ομίλους.

Συγκεκριμένα οι πράσινοι μπορούν να αυξήσουν το μπάτζετ τους από 2.5 μέχρι και 6 εκ. ευρώ, ανάλογα πόσες ομάδες από την Ελλάδα θα προκριθούν στους ομίλους (και ο Παναθηναϊκός φυσικά) και την πορεία του συλλόγου.

Τα χρήματα αυτά μπορούν να καλύψουν πολλές "τρύπες" και φυσικά να δώσουν τη δυνατότητα για περαιτέρω ενίσχυση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ