ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Μαγιόρκα η αιτία για την καθυστέρηση!

Η Μαγιόρκα η αιτία για την καθυστέρηση!

Η καθυστέρηση στην υπογραφή ορισμένων εγγράφων από τη διοίκηση της Μαγιόρκα μεταφέρουν για το επόμενο 48ώρο την έλευση του Αλεχάντρο Αλφάρο στην Αθήνα!

Καθυστερήσεις παρατηρούνται στη συνεννόηση του ατζέντη του Αλεχάντρο Αλφάρο και των ιθυνόντων της Μαγιόρκα όσον αφορά την υπογραφή ορισμένων εγγράφων, με αποτέλεσμα να καθυστερεί και η ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Τα διαδικαστικά της αποδέσμευσης του από την ισπανική ομάδα αναμένεται να ολοκληρωθούν τη Δευτέρα και στη συνέχεια θα δοθεί η άδεια στον 27χρονο μεσοεπιθετικό να ταξιδέψει στην Αθήνα.

Ο Αλφάρο δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μαγιόρκα και δεν υπολογίζεται επειδή οι απολαβές του δεν μπορούν να καλυφθούν μετά τον υποβιβασμό στη Segunda Division. Συγκεκριμένα, θα λάβει ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ ως αποζημίωση για να αποχωρήσει, ενώ από τον Παναθηναϊκό θα αμοίβεται με περίπου 250.000 ευρώ.

Στο μεταξύ, η παρουσία του Αλαφούζου στο "Γεώργιος Καλαφάτης" συνδυάστηκε με μία ενημέρωση για τα μεταγραφικά ζητήματα, δηλαδή την εξέλιξη της υπόθεσης Αλφάρο και την πιθανότητα περαιτέρω ενίσχυσης.

Ο Νίκος Νταμπίζας παρακολουθεί την αγορά και έχει ξεχωρίσει επιθετικούς και μέσους, οι οποίοι ανταποκρίνονται στις οικονομικές δυνατότητες της ΠΑΕ και είναι διαθέσιμοι. Παράλληλα, όσο θα προχωρούν οι μέρες, τόσο θα πέφτει η αξίας τους και θα καθίστανται πιο προσιτοί.

Καθοριστικό παράγοντα στην προοπτική μιας ή δυο μεταγραφών ακόμα θα παίξει η πρόκριση στους ομίλους του Europa League, αφού θα δημιουργηθούν διαφορετικές ανάγκες για το ρόστερ, καθώς και μεγαλύτερη οικονομική άνεση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ