ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Η καθυστέρηση σημαίνει... επιστροφή

Η καθυστέρηση σημαίνει... επιστροφή
INTIME SPORTS

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισαν στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι πως αν το πούλμαν δεν φτάσει εγκαίρως στο "Καραϊσκάκης", τότε αντί για το γήπεδο θα επιστρέψει στην Παιανία.

Ο προγραμματισμός για την άφιξη της αποστολής των "πράσινων" στο Φάληρο ήταν ένα από τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν στη σύσκεψη, προκειμένου να αποφευχθούν περιστατικά ανάλογα με αυτό της περσινής χρονιάς, όταν η ομάδα έφτασε στο γήπεδο του Ολυμπιακού με δύο ώρες καθυστέρηση.

Η ταλαιπωρία που υπέστη την περασμένη σεζόν η αποστολή του "τριφυλλιού" δεν είναι κάτι που έχουν ξεχάσει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, και φρόντισαν να διαμηνύσουν πως φέτος δεν θα είναι τόσο ανεκτικοί.

Όπως ξεκαθάρισαν λοιπόν, σε περίπτωση που το πούλμαν δεν φτάσει εγκαίρως στο γήπεδο, τότε θα επιστρέψει στην Παιανία, θέλοντας να δείξουν ότι η ομαλή μετάβαση της ομάδας είναι πρωταρχικό ζήτημα και πρέπει να διασφαλιστεί πάση θυσία.

Να σημειωθεί επίσης η δέσμευση του Γιάννη Μώραλη ότι στα αποδυτήρια θα υπάρχει μόνο αστυνομία και όχι σεκιούριτι, ενώ οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν παρέλειψαν να σταθούν στη φιλοξενία στο ΟΑΚΑ, την οποία χαρακτήρισαν "άψογη" και εγγυήθηκαν ότι θα υπάρξει ανάλογη φιλοξενία για τους παράγοντες του "τριφυλλιού".

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ