ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η αποθέωση των παικτών του Παναθηναϊκού

Η αποθέωση των παικτών του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Αστέρα Τρίπολης συνοδεύτηκε από τον "γύρο του θριάμβου" για τους παίκτες των πράσινων που θέλησαν με αυτό τον τρόπο να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους για την φετινή του στήριξη.

Το ματς του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή το απόγευμα ήταν το τελευταίο που έγινε παρουσία κόσμου καθώς οι πράσινοι είναι τιμωρημένοι για την αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στον Ατρόμητο.

Έτσι οι παίκτες των πράσινων θέλοντας να ευχαριστήσουν τον κόσμο του τριφυλλιού για την στήριξη του σε όλη την διάρκεια της χρονιάς θέλησαν να κάνουν έναν άτυπο "γύρο θριάμβου" και να χειροκροτήσουν τους πράσινους.

Παράλληλα βέβαια και οι ίδιοι κέρδισαν το χειροκρότημα της κερκίδας με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να μένουν στην θέση τους και να αποθεώνουν τον Γιάννη Αναστασίου και τους ποδοσφαιριστές του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο μεγάλος πανικός έγινε όταν οι παίκτες και το τεχνικό τιμ βρέθηκαν μπροστά από την Θύρα 13 με τους φανατικούς φίλους των πράσινων να τραγουδούν συνέχεια συνθήματα για τους παίκτες του τριφυλλιού.

Μάλιστα ο Γιάννης Αναστασίου άκουσε το όνομα του ρυθμικά από την πράσινη κερκίδα και ο ίδιος ύψωσε τα χέρια του και ανταπέδωσε με ένα ζεστό χειροκρότημα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ