ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Η Θύρα 13 είναι στην... καρδιά μας"

"Η Θύρα 13 είναι στην... καρδιά μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού σε συνεργασία με τη διοίκηση της πράσινης ΠΑΕ θέλησαν να δώσουν ένα ξεχωριστό "χρώμα" στην επιστροφή του κόσμου στην Λεωφόρο. (VIDEOS)

Επιστροφή στην Λεωφόρο για τους φίλους του Παναθηναϊκού μετά από δυο μήνες μακριά από το τριφύλλι λόγω της τιμωρίας που υπήρξε για το ντέρμπι που δεν έγινε ποτέ στις 21 Νοέμβρη με τον Ολυμπιακό. Επιστροφή στην Λεωφόρο με το πέταλο της 13 για πρώτη φορά στην ιστορία του κλειστό μετά από απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

Οι οργανωμένοι των πράσινων σε συνεργασία με την διοίκηση του τριφυλλιού θέλησαν να δώσουν ένα ξεχωριστό "χρώμα" στην επιστροφή του κόσμου στην Λεωφόρο και μπροστά από το άδειο πέταλο της Θύρας 13.

Έτσι αρκετές ώρες πριν την έναρξη του αγώνα το πέταλο είχε γεμίσει με μπαλόνια, άσπρα-πράσινα, από άκρη σε άκρη καλύπτοντας όλη την Θύρα 13. Λίγα λεπτά πριν οι δυο ομάδες κάνουν την εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο μπροστά από την Θύρα 13 εκτοξεύθηκαν βεγγαλικά άσπρα και πράσινα δημιουργώντας μια όμορφη εικόνα μπροστά από το άδειο πέταλο.

Την ίδια ώρα από το απέναντι πέταλο, αυτό της 7, εκεί όπου είχαν πάρει την θέση τους οι οργανωμένοι φίλοι των πράσινων υπήρχαν συνθήματα υπέρ της Θύρας 13 και κατά του Υφυπουργού αθλητισμού, του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και του πρωθυπουργού της χώρας, Αλέξη Τσίπρα.

Εκείνη την ώρα μάλιστα από τα μεγάφωνα της Λεωφόρου ακούστηκε ένα μήνυμα για την Θύρα 13 που έλεγε ότι η Θύρα 13 ήταν το πρώτο οργανωμένο κίνημα, που συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια ζωής και κανείς δεν μπορεί να το κλείσει, κανείς δεν μπορεί να βάλει λουκέτο, γιατί η Θύρα 13 είναι παντού, η Θύρα 13 είναι στην καρδιά κάθε φίλου του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ