ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η τελευταία προπόνηση για το 2014

Η τελευταία προπόνηση για το 2014
INTIME SPORTS

Παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου έγινε η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού για το 2014 στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Απών ο Σίλντενφελντ λόγω ίωσης, δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα στους Ζωσιμάδες.

Την τελευταία τους προπόνηση για το 2014 πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου, στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Το κλίμα εναρμονίστηκε σε γιορτινούς ρυθμούς, αφού οι παίκτες και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου είχαν καλή διάθεση, αντάλλαξαν πειράγματα και ευχές και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το... 2015.

Ο Γιάννης Αναστασίου τους ενημέρωσε ότι τους περιμένει για προπόνηση την Πρωτοχρονιά στις 17:00. Συγχρόνως, τους επανέλαβε τις οδηγίες που είχε δώσει πριν την άδεια των Χριστουγέννων για σωστή και επαγγελματική συμπεριφορά στο διήμερο της απουσίας τους.

Επίσης, στο Κορωπί βρέθηκε και ο Γιάννης Αλαφουζος, με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού να βλέπει μέρος της προπόνησης και να συνομιλεί στη συνέχεια με το τεχνικό τιμ.

Στο προπονητικό σκέλος, το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε το καθιερωμένο ζέσταμα στην αρχή, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες, κυκλοφορία της μπάλας και τέλος χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες με τις δυο να παίζουν εναλλάξ οικογενειακό δίτερμα.

Ο Σίλντενφελντ δεν συμμετείχε λόγω ίωσης και οι πιθανότητες να προλάβει να αγωνιστεί στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του Παναθηναϊκού για το 2015 με τον ΠΑΣ Γιάννενα στους Ζωσιμάδες, είναι μικρές.

Οι Νάνο και Μέντες προπονήθηκαν ατομικά. Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Μουζακίτης, Ταμπάκης, Γιαννιτσάνης και Αναστασόπουλος, οι οποίοι περιμένουν να πληροφορηθούν το μέλλον τους μετά την απόσυρση της Νίκης Βόλου από το πρωτάθλημα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ