ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η πρώτη σουίτα στο "Απόστολος Νικολαΐδης"

ªÆ°¢¹Ã °¦ÃªÆäê Á¹ºÃ¤°¹¢¸ª
apostolos nikolaidis stadium
ªÆ°¢¹Ã °¦ÃªÆäê Á¹ºÃ¤°¹¢¸ª apostolos nikolaidis stadium ªÆ°¢¹A °¦AªÆA¤Aª A¹ºA¤°¹¢¸ª APOSTOLOS NIKOLAIDIS STADIUM

Το Sport24.gr θυμάται με ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ τη σουίτα που είχε τοποθετηθεί στη θύρα 3 του "Απόστολος Νικολαΐδης" και δίνει μία εικόνα για το πως θα διαμορφωθεί η κεντρική εξέδρα μετά τις εργασίες. (PICS)

Η πρόθεση της ΠΑΕ είναι να αρχίσει την ανακαίνιση του "Απόστολος Νικολαΐδης" αμέσως μετά την ολοκλήρωση των play off. Σε πρώτη φάση, θα τοποθετηθούν σουίτες στην κεντρική εξέδρα επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, εργασίες για τις οποίες δεν απαιτείται η έκδοση άδειας από την πολεοδομίας, από τη στιγμή που πρόκειται για προκάτ κατασκευές.

Προκειμένου οι φίλοι του Παναθηναϊκού να αποκτήσουν μία εικόνα από το οπτικό αποτέλεσμα που θα προκύψει μετά το πέρας των έργων, το Sport24.gr θυμάται την πρώτη σουίτα που είχε τοποθετηθεί στη Θύρα 3 του γηπέδου, στην ανακαίνιση που είχε υλοποιηθεί το καλοκαίρι του 2000.

Βέβαια, η χρήση της ήταν διαφορετική και δεν απευθυνόταν στους θεατές, αλλά ήταν προορισμένη για να φιλοξενεί τη διοικητική αντιπροσωπεία του αντιπάλου. Ωστόσο, δεν επιτέλεσε το ρόλο της και μετά από δύο χρόνια, καταργήθηκε.

Ασφαλώς, οι νέες σουίτες θα έχουν διαφορές σε σύγκριση με εκείνη, ωστόσο ο περιορισμένος χώρος και η αναλλοίωτη φυσιογνωμία του "Απόστολος Νικολαΐδης", δεν επιτρέπουν τεράστιες αποκλίσεις.

Η θέα από το εσωτερικό της σουίτας δεν πρόκειται να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό...

Η πρώτη σουίτα στο "Απόστολος Νικολαΐδης"

Το εσωτερικό ήταν διαμορφωμένο με αυτό τον τρόπο, ώστε να φιλοξενεί αρκετά άτομα. Το πλάτος δεν πρόκειται να αλλάξει, αλλά το μήκος θα είναι μικρότερο, για να τοποθετηθούν περισσότερες σουίτες.

Η πρώτη σουίτα στο "Απόστολος Νικολαΐδης"

Η πρόσβαση γινόταν από μία εξωτερική μεταλλική σκάλα και δεν χρειαζόταν να εισέλθει κάποιος στο γήπεδο, η οποία διακρίνεται με το κίτρινο βελάκι. Με ανάλογο τρόπο θα προβλεφθεί η είσοδος στις νέες σουίτες.

Η πρώτη σουίτα στο "Απόστολος Νικολαΐδης"

Για την τοποθέτηση των σουιτών σε όλο το μήκος της κεντρικής εξέδρας επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, αναμένεται να καταργηθούν δύο με τρεις σειρές καθισμάτων, ώστε να δημιουργηθούν οι βάσεις των προκάτ κατασκευών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ