ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αυτοψία στο "Απόστολος Νικολαΐδης"

Αυτοψία στο "Απόστολος Νικολαΐδης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κλιμάκιο μηχανικών έκανε ελέγχους στους εσωτερικούς χώρους του "Απόστολος Νικολαΐδης", στο πλαίσιο της κατάθεσης του φακέλου στην πολεοδομία, για την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει εντείνει τις προετοιμασίες για την κατάθεση του φακέλου στην πολεοδομία, προκειμένου να εκδοθεί η οικοδομική άδεια που θα επιτρέψει την κατασκευή της πρόσθετης εξέδρας επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Στο πλαίσιο αυτό, τις προηγούμενες ημέρες κλιμάκιο μηχανικών περιηγήθηκε στους εσωτερικούς χώρους του "Απόστολος Νικολαΐδης" και διενήργησε ελέγχους στις τσιμεντένιες δοκούς που υποστηρίζουν το "σκελετό" του γηπέδου, ενώ χωροθέτησε τα σημεία που θα τοποθετηθούν τα μεταλλικά υποστηρίγματα.

Τα θεμέλια του "Απόστολος Νικολαΐδης" είχαν ενισχυθεί επαρκώς στα έργα αντιστήριξης το καλοκαίρι του 2013, με απώτερο στόχο να υποδεχτούν επιπλέον βάρος σε μελλοντική ανακαίνισης. Κατά την αυτοψία δεν παρατηρήθηκε κάποιο πρόβλημα και τα αποτελέσματα θα επισυναφθούν στο φάκελο.

Όσο για τα μεταλλικά υποστηρίγματα, θα δεχτούν τις προκάτ εξέδρες του δεύτερου διαζώματος και θα διαπεράσουν τις αίθουσες κάτω από τις εξέδρες, περιορίζοντας σημαντικά το εμβαδόν τους. Οπότε, ορισμένα από τα τμήματα που φιλοξενούνται εκεί, θα αναγκαστούν να μετακομίσουν, πριν την έναρξη των εργασιών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ