ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η πρώτη μέρα του Μολίνς στο "Γ. Καλαφάτης"

Η πρώτη μέρα του Μολίνς στο "Γ. Καλαφάτης"

Ο Γκιγέρμο Μολίνς προπονήθηκε με τη φόρμα του Παναθηναϊκού και συναντήθηκε με Ουζουνίδη, Λυμπερόπουλο και Μπεργκ. Χωρίς τέσσερις ποδοσφαιριστές η προπόνηση του Παναθηναϊκού. (VIDEO)

Στο νέο εργασιακό περιβάλλον βρέθηκε για πρώτη φορά ο Γκιγέρμο Μολίνς το πρωί της Πέμπτης (9/2). Ο Σουηδός επιθετικός περιηγήθηκε στο "Γεώργιος Καλαφάτης", τον υποδέχτηκαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και άρχισε το ατομικό πρόγραμμα για την ανάκτηση της φυσικής κατάστασης.

Ο Μολίνς έφτασε στο προπονητικό κέντρο και κατά την άφιξη του, συναντήθηκε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, με τον οποίο είχε χαιρετισμό. Έπειτα, κατευθύνθηκε στο γραφείο του Νίκου Λυμπερόπουλου, όπου συνομίλησε με τον τεχνικό διευθυντή και κατόπιν, τον ξενάγησε ο επιμελητής, Γρηγόρης Παπαβασιλείου.

Ο Μολίνς είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Μάρκους Μπεργκ, με τον οποίο έχουν υπάρξει συμπαίκτες στη Σουηδία Κ19, ενώ ακολούθως, εκτέλεσε ασκήσεις στο γυμναστήριο με τον Μπουμάλ και στο γήπεδο με τον Τελάντερ. Ο Σουηδός είδε και την προπόνηση των συμπαικτών του και έπειτα αποχώρησε.

Σε δύο γκρουπ η προπόνηση

Με προβλήματα άρχισε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου (12/2) αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ο Κουρμπέλης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους, οι Τελάντερ - Λέτο έκαναν γυμναστήριο και ατομικό και ο Μαρινάκης αισθάνθηκε ενόχληση στον ορθό μηριαίο και έκανε ατομικό.

Το πρόγραμμα προπόνησης της Πέμπτης (9/2) περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις αντοχής με τελειώματα και παιχνίδι σε μικρούς χώρους. Όσοι έπαιξαν βασικοί στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης έκαναν αποφόρτιση.

Δείτε το βίντεο με την πρώτη ημέρα του Μολίνς στο "Γεώργιος Καλαφάτης" στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ