ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η πρώτη απάντηση σε Παναθηναϊκό από τον Εσιέν

Η πρώτη απάντηση σε Παναθηναϊκό από τον Εσιέν

Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ για τις τελευταίες εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις με τον Μάικλ Εσιέν και μεταφέρει την απάντηση του Γκανέζου αμυντικού χαφ στην πρόταση του Παναθηναϊκού. Ζωηρό ενδιαφέρον από τις ΗΠΑ.

Εξαρχής ήταν δεδομένο ότι η απόκτηση του Μάικλ Εσιέν από τον Παναθηναϊκό έκρυβε μεγάλες δυσκολίες, αφού, αν και η καριέρα του διανύει καθοδική πορεία, παραμένει ένας ποδοσφαιριστής εγνωσμένης αξίας και αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Συγχρόνως, οι οικονομικές απαιτήσεις του παραμένουν υψηλές, διότι, ο Γκανέζος δεν σκοπεύει να πέσει πολύ από τα 2 εκατομμύρια ευρώ, ποσό με το οποίο αμειβόταν από τη Μίλαν σε ετήσια βάση.

Για αυτό, άλλωστε, η πρώτη πρόταση των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού δεν έτυχε θετικής απάντησης και υπήρξε η ενημέρωση ότι ο Εσιέν ζητά περισσότερα χρήματα για να δεχτεί να έρθει στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ατζέντης του 32χρονου παίκτη πληροφόρησε τους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο ότι εάν επιθυμούν να επανέλθουν, να το πράξουν με υψηλότερη προσφορά.

Προς το παρόν, παραμένει άγνωστο ποια θα είναι η αντίδραση τους, αλλά, από την επιλογή τους θα κριθούν πολλά για την εξέλιξη της υπόθεσης. Το σίγουρο, είναι πως μελετούν και εναλλακτικές λύσεις αναλόγου βεληνεκούς, όπως ο Αργεντινός αμυντικός χαφ της Λάτσιο, Κριστιάν Λεντέσμα και ο συμπατριώτης του Εσιέν, Σάλεϊ Μουντάρι, ενώ, έχει προταθεί και ο Ντιοπ της Λεβάντε.

Δύο ομάδες από τις ΗΠΑ

Ο Μάικλ Εσιέν έχει βολιδοσκοπηθεί από πολλές ομάδες, όμως, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πιο ζωηρό ενδιαφέρον έχουν δείξει δύο club από το MLS. Η Ορλάντο Σίτι και η Ρεντ Μπουλ Νέας Υόρκης έχουν καταθέσει δελεαστικές προσφορές στον Εσιέν.

Ακόμα, δεν έχουν καλύψει στο έπακρο τις απαιτήσεις του, ωστόσο, δεν απέχουν πολύ και το κυριότερο εμπόδιο παραμένει η επιθυμία του Γκανέζου αμυντικού χαφ να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, σε μία ομάδα που θα διεκδικεί τίτλους και θα συμμετέχει στις διοργανώσεις της UEFA.

Από τις ευρωπαϊκές κρούσεις, ο Παναθηναϊκός είναι ο μοναδικός ο οποίος του παρέχει τα προαναφερόμενα εχέγγυα και διατηρεί τις πιθανότητες του, παρά την πρώτη αρνητική απάντηση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ