ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σκέφτεται το ΟΑΚΑ αντί Λεωφόρου

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σκέφτεται το ΟΑΚΑ αντί Λεωφόρου
EUROKINISSI

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση να αλλάξει έδρα την προσεχή σεζόν, εφόσον δεν τα βρει με τον Ερασιτέχνη για το «Απόστολος Νικολαΐδης».

Είναι δεδομένο ότι οι σχέσεις της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη θα δοκιμαστούν, με αφορμή τη σύμβαση για το «Απόστολος Νικολαΐδης». Αυτές τις μέρες επικρατεί συναινετική διάθεση μεταξύ των δύο πλευρών, ωστόσο κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί όταν θα αρχίσει η επαναδιαπραγμάτευση του ιδιωτικού συμφωνητικού.

Το περιβάλλον του Γιάννη Αλαφούζου ανησυχεί ότι ίσως να δημιουργηθεί έντονη διαμάχη με τη διοίκηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο νέος πρόεδρος του ΑΟ έχει ξεκαθαρίσει ότι θα είναι άκαμπτος για τα συμφέροντα του Συλλόγου και δεν προτίθεται να υπαναχωρήσει.

Επειδή οι συνεργάτες του Αλαφούζου κρίνουν ότι είναι πολύ πιθανό να μην επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη, προετοιμάζονται για το χειρότερο σενάριο. Ποιο είναι αυτό; Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός να αναγκαστεί να μετακομίσει από το «Απόστολος Νικολαΐδης».

Άνθρωποι που πρόσκεινται στον εφοπλιστή έχουν κάνει διερευνητικές επαφές με τους υπευθύνους του ΟΑΚΑ, για την προοπτική χρήσης του «Σπύρος Λούης». Αυτό που ρώτησαν είναι αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να εξασφαλίσει ενοίκιο ανάλογο με της ΑΕΚ, που καταβάλλει 273.000 ευρώ ετησίως.

Στις σκέψεις των συνεργατών του Αλαφούζου έχει μπει και το «Γεώργιος Καμάρας» της Ριζούπολης. Όμως, η συγκεκριμένη λύση έχει εξεταστεί μόνο σε φιλολογικό επίπεδο και δεν έχει υπάρξει προς το παρόν προσέγγιση με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Σε κάθε περίπτωση, η προτεραιότητα της ΠΑΕ είναι η παραμονή στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Όμως, αν αγριέψουν τα πράγματα στις σχέσεις με τον Ερασιτέχνη, τότε θα ενεργοποιηθούν οι εναλλακτικές επιλογές...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ