ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η λεπτομέρεια που απομένει για να κλείσει το "deal" με Μπεργκ

Η λεπτομέρεια που απομένει για να κλείσει το "deal" με Μπεργκ
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ έχει δώσει την θετική του απάντηση στον Παναθηναϊκό για ανανέωση και επέκταση της συνεργασίας του με το τριφύλλι αλλά οι υπογραφές θα πέσουν όταν πουν το "ναι" και οι μάνατζερ του παίκτη.

Θέμα ημερών είναι η υπογραφή του νέου συμβολαίου του Μάρκους Μπεργκ από την στιγμή που ο Σουηδός άσος απάντησε θετικά στην νέα πρόταση που του έγινε από το τριφύλλι για ανανέωση και επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του μέχρι το 2018.

Όπως γράφτηκε σύσσωμα στον ελληνικό Τύπο το Σάββατο ο Σουηδός είπε το "ναι" που ήθελαν να ακούσουν στον Παναθηναϊκό αλλά απομένει ένα ακόμα "ναι" για να κλείσει το "deal".

Ένα "ναι" το οποίο αναμένεται να ακουστεί σύντομα και είναι η λεπτομέρεια για την οποία ακόμα δεν έχει κλείσει το θέμα αλλά όπως λένε από το τριφύλλι δεν πρόκειται να επηρεάσει την συμφωνία.

Το "ναι" αυτό έχει να κάνει με την κατάφαση και των εκπροσώπων του παίκτη στην πρόταση του Παναθηναϊκού καθώς όπως είναι λογικό έχουν και αυτοί έναν λόγο στην συμφωνία των πράσινων με τον Σουηδό άσο και ακόμα δεν έχουν δώσει το "OK" από την δική τους μεριά για να κλείσει το θέμα. Τόσο γιατί θέλουν και οι ίδιοι να είναι περισσότερο καλυμμένοι όσο και ο πελάτης τους.

Για αυτό άλλωστε και από το τριφύλλι δεν βγήκαν να ανακοινώσουν πως ήρθαν σε συμφωνία με τον Σουηδό άσο όπως είχαν κάνει με τις περιπτώσεις που είχαν προηγηθεί των Νάνο, Τριανταφυλλόπουλο, Ντίνα, Ατζαγκούν και Καρέλη. Και φυσικά ούτε και βγήκαν να διαψεύσουν το "ναι" του Σουηδού καθώς ο Μπεργκ έχει απαντήσει θετικά.

Τρεις στόπερ στο επίκεντρο

Σε ότι να κάνει με την νούμερο ένα προτεραιότητα των πράσινων στην μεταγραφική περίοδο που έρχεται, την απόκτηση του στόπερ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τρεις κεντρικοί αμυντικοί είναι στην μικρή λίστα που έχουν ξεχωρίσει Βόκολος, Φύσσας, Αναστασίου.

Ήδη μάλιστα έχουν γίνει και κάποιες επαφές προκειμένου το θέμα να κλείσει άμεσα και ο παίκτης που θα αποκτηθεί να είναι στην διάθεση του τεχνικού του Παναθηναϊκού από τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου.

Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε να υπάρξει ένα ακόμα ταξίδι του Λεωνίδα Βόκολου στο εξωτερικό προκειμένου να κλείσει το θέμα του στόπερ μια και καλή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ