ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού
Παναθηναϊκός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr περνά από "ακτινογραφία" τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για την εμφάνισή τους στο ματς με την Μπρόντμπι.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0 της Μπρόντμπι στη Λεωφόρο και έκανε αποφασιστικό βήμα για την είσοδο στους ομίλους του Europa League. Το Sport24.gr περνά από "ακτινογραφία" τους ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" μετά τη νίκη σε βάρος των Δανών.

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ

ΣΤΙΛ: Πολύ δύσκολη (στην κλειστή γωνία αλλά χωρίς καλή ορατότητα) η επέμβασή του στο σουτ του Πούκι στο 39'. Γενικά σταθερός. Θεατής στο δεύτερο ημίχρονο.

ΜΟΛΕΝΤΟ: Ο Στραματσόνι τον έβαλε αριστερό στόπερ, πάνω στον Πολωνό Βίλτσεκ. Πολύ αποτελεσματικός χαμηλά και στον αέρα, κέρδισε σχεδόν όλες τις μονομαχίες. Ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού μέχρι την πρώτη αποβολή της Μπρόντμπι στο 32', η οποία άλλαξε τη μορφή του ματς.

ΙΒΑΝΟΦ: Επαιξε ως κεντρικός αμυντικός στην τριάδα των στόπερ. Είχε δυο – τρεις λανθασμένες πάσες στο α΄ μέρος, έδειξε κάποιες αδυναμίες στον αέρα. Ψύχραιμος, όμως, σε γενικές γραμμές, απέφυγε το σοβαρό λάθος.

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ: Εδωσε τρεις φορές χώρο στον Πούκι. Σε δύο εξ΄ αυτών κινδύνευσε ο Παναθηναϊκός. Αχρείαστα νεύρα και “τσαμπουκάς” στο 4', όταν χρεώθηκε χωρίς λόγο με κίτρινη κάρτα. Μετριότατη εμφάνιση στο α' μέρος. Πήρε μέτρα στο β' ημίχρονο, μέχρι να αντικατασταθεί από τον Λέτο.

ΜΕΣΤΟ: Καλή εμφάνιση από τον Ιταλό. Κέρδισε πανέξυπνα την αποβολή του Κρόνε βάζοντας σωστά το σώμα του στο 32' αφού είχε συνδυαστεί με τον Ιμπάρμπο. Αδίκως κόπηκε με οφσάιντ αμέσως μετά το 1-0, προτού σερβίρει ασίστ στον Ιμπάρμπο. Σωστός τακτικά, έπαιρνε μέτρα και έδινε “πλάτος” στην ανάπτυξη της ομάδας του.

ΧΟΥΛΤ: Δραστήριος επιθετικά και στα 90 λεπτά, με καλά ανεβάσματα και αντοχές. Συνδυάστηκε καλά κατά διαστήματα με τον Γουακάσο. Θα μπορούσε να κάνει λιγότερες σέντρες στο β' μέρος και να ψάξει περισσότερο τις “χαμηλές” πάσες.

ΖΕΚΑ: Με τα γνωστά τρεξίματά του, τα οποία μέχρι το 32' (αποβολή Κρόνε) δεν αρκούσαν στον Παναθηναϊκό στο α' μέρος. Ωραίο, “γλυκό” πέρασμα στον Ιμπάρμπο στη φάση του κερδισμένου πέναλτι για το 2-0.

ΛΕΝΤΕΣΜΑ: Πολύ καλή εμφάνιση, ειδικά αφού η Μπρόντμπι έμεινε με δέκα παίκτες. Ψύχραιμος στο πέναλτι, ελάχιστα λάθη, σωστό μοίρασμα της μπάλας, δοκάρι σε σουτ στο 76΄, καθαρό μυαλό. Και ασίστ στον Μπεργκ για το 3-0.

ΜΠΕΡΓΚ: Εχασε δύο ευκαιρίες, αλλά έβαλε και δύο υπέροχα γκολ, ενώ από τακουνάκι δικό του που "άνοιξε" το πρέσινγκ της Μπρόντμπι ξεκίνησε και η φάση του κερδισμένου πέναλτι με την ασίστ του Ζέκα προς τον Ιμπάρμπο. Ηγέτης, φυσιογνωμία, αγωνιστικός εγωισμός, ποιότητα. Και 10 "ευρωπαϊκά" γκολ πλέον. Το μόνο που χρειάζεται είναι καλό "τάισμα" από τους συμπαίκτες του και λιγότερα νεύρα.

ΓΟΥΑΚΑΣΟ: Πολύ κακός μέχρι το 20'. Ανέβηκε αφού ο Στραματσόνι του έδωσε εντολή να παίξει πιο “κεντρικά” και όχι ως κλασικός εξτρέμ. Καταπληκτική η ασίστ του προς τον Μπεργκ στο 1-0. Πολλές κούρσες, με πολλές δυνάμεις, επιπόλαιος μερικές φορές στις πάσες του.

ΙΜΠΑΡΜΠΟ: Εχασε δύο ευκαιρίες, αλλά βοήθησε πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό με τις κινήσεις του, τα τρεξίματά του και τη σωματοδομή του. Καθοριστικός στη φάση του πέναλτι – αποβολή για το 2-0 στο 54'. Εχασε ανάσες στο β΄ μέρος, έκανε ορισμένες κακές επιλογές, αλλά ανήκει στους διακριθέντες, παρότι χρήζει βελτίωσης τακτικά.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΛΕΤΟ: Αντικατέστησε στο 58' τον Κουτρουμπή. Ορεξάτος, φορτσάτος, έδωσε μια αναξιοποίητη ασίστ στον Μπεργκ, με τον οποίο συνδυάζεται πολύ καλά.

ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ: Μπήκε αντί του εξαντλημένου Γουακάσο στο 73' και... τρέλανε την Λεωφόρο με ένα απίθανο σόλο δέκα λεπτά μετά και ασίστ που δεν αξιοποίησε ο Λέτο. Από τους πιο δημοφιλείς της εξέδρας

ΡΙΝΑΛΝΤΙ: Έπαιξε λίγο στο τέλος και δεν μπορεί να κριθεί. Εχασε μια ευκαιρία.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ