ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Γκενκ μπαίνει στη διεκδίκηση του Ίσακ

Η Γκενκ μπαίνει στη διεκδίκηση του Ίσακ

Η Άντερλεχτ αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του Μίκαελ Ίσακ, όμως η Γκενκ πήρε τη θέση της, με τον Παναθηναϊκό να έχει στρέψει το ενδιαφέρον του αλλού.

Αντί να βρεθεί στην πρώην ομάδα του Νίκου Καρέλη, ενδέχεται να αγωνιστεί συμπαίκτης μαζί του... Ο λόγος για τον Μίκαελ Ίσακ, αφού τις τελευταίες ώρες η Γκενκ έχει εμπλακεί στη διεκδίκηση του.

Η Άντερλεχτ, η οποία ήταν ο ανταγωνιστής του Παναθηναϊκού πριν μερικές ημέρες, ανακοίνωσε την απόκτηση του Σουηδού επιθετικού, Ισάκ Κίεσε Τελίν και δεν ασχολείται πλέον με τον στράικερ της Ράντερς.

Αντίθετα, η Γκενκ που έχει κενό στην επίθεση μετά τον τραυματισμό του Καρέλη, έχει στραφεί στον Ίσακ, εκτιμώντας τον ως μία προσιτή και οικονομική επιλογή.

Η βελγική ιστοσελίδα "nieuwsblad.be" υποστηρίζει ότι η Γκενκ προτίθεται να δαπανήσει 500.000 ευρώ για να αγοράσει τα δικαιώματα του 23χρονου ποδοσφαιριστή της Ράντερς.

Βέβαια, έχει επισημανθεί ότι ο Παναθηναϊκός προσωρινά δεν ασχολείται με τον Ίσακ, λόγω του τραυματισμού του, που τον θέτει νοκ άουτ καθ' όλη τη διάρκεια του Ιανουαρίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ